HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Na ružičastom tepihu sinoćnje premijere romantične drame “Love Again”, Priyanka Chopra osvanula je u glamuroznom izdanju.

Haljina Priyanke Chopre okretala glave zahvaljujući bajkovitom sirena kroju i prevelikoj mašni. Zanosna supruga Nicka Jonasa blistala je u toaleti koju potpisuje Nina Ricci, a koja je savršeno ilustrirala romantičnu prirodu njezinog novog filma u kojem glumi uz Sama Heughana.

Priyanka Chopra u haljini s potpisom Nine Ricci

Haljina Priyanke Chopre “odbija udvarače” 

Haljina bogata volumena izgledala je itekako moćno ispred pastelnog zida za fotografiranje no premda su se mnogi htjeli fotografirati uz zanosnu indijsku glumicu, jedva su joj mogli prići zbog toalete koja je zauzimala poprilično veliki prostor.

Društvenim mrežama danas kolaju fotografije na kojima joj kolega Sam pokušava prići kako bi zajedno stali u kadar pa su se neki fanovi našalili kako je haljinu odabrao njezin suprug, kako joj muškarci ne bi prilazili.

Priyanka Chopra i Sam Heughan

Priyanka Chopra i Sam HeughanPROFIMEDIA

Nick Jonas je dopratio svoju suprugu na premijeru filma u kojem on ima cameo ulogu.

Čak ni Nick nije imao previše sreće kad je zajedničko fotkanje u pitanju no zaista nema dvojbe da je njegova supruga izgledala – spektakularno!

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Priyanka Chopra i Nick JonasProfimedia

U filmu glumi i Celine Dion

Film “Love Again” adaptacija je njemačkog romantičnog hita “SMS für Dich” koji je snimljen prema istoimenoj knjizi Sofie Cramer. Obožavatelje pjevačice Celine Dion možda će zanimati da se i kanadska diva pojavljuje u jednoj od glavnih sporednih uloga.

druge vijesti