HELLO
Domagoj Kukec

Gwyneth Paltrow (51) planira potpuni odlazak od svijetla reflektora Hollywooda. Odlučila je okrenuti leđa filmskim projektima te se posvetiti svojem lifestyle brendu Goop.

“Nestat ću iz javnog života. Nitko me više nikada neće vidjeti”, rekla je slavna glumica za časopis Bustle.

gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow posvetit će se svojem brendu koji proizvodi svijeće s mirisom vagine

Njezin brend obuhvaća proizvode u području ljepote, mode, wellnessa, hrane i doma, a Gwyneth Paltrow je već predstavila neobične proizvode poput spreja koji odbija vampire, svijeća s mirisom vagine te vibratora od 10 000 dolara izrađenog od 24-karatnog zlata. Unatoč kontroverznim proizvodima, glumica tvrdi da njezin posao cvjeta, a uživa u kreativnom procesu, radu u timu i inovativnosti.

gwyneth paltrow

Iako uživa u poslovnim pothvatima, Gwyneth Paltrow priznaje da je u trenutnom životnom razdoblju suočena s izazovima. Njezini sin i posinak pohađaju srednju školu, što je, kako kaže, kao da radi puno radno vrijeme.

Gwyneth Paltrow smatrala je da će joj život biti mirniji

Budući da ima dvoje djece s bivšim suprugom Chrisom Martinom, a sada sa suprugom Bradom  Falchukom dijeli odgovornost za još dvoje djece, glumica se suočava s izazovima ravnoteže između obitelji i poslovnih obveza.

PROČITAJTE: Gwyneth Paltrow otkrila šokantnu svrhu svojeg Oscar kipića

“Mislila sam da će moj život u pedesetima biti mirniji, ali stvari su postale još kaotičnije jer sam toliko zauzeta”, priznaje slavna glumica. Unatoč želji za promjenama, očito se suočava s izazovima života u srednjoj dobi i održavanja ravnoteže između obiteljskih i poslovnih obveza.