HELLO
Domagoj Kukec

Glazbenica Grimes podnijela je tužbu protiv svog bivšeg partnera, milijardera Elona Muska, zbog roditeljskih prava nad njihovo troje djece.

Claire Boucher, poznatija kao Grimes, podnijela je zahtjev za utvrđivanje roditeljskog odnosa na kalifornijskom sudu, što je postupak koji se koristi kada roditelji nisu u braku. Unatoč tome, za sada nije zatražila alimentaciju ili pravo na skrbništvo.

Grimes tužila Muska zbog djece

Tužba je uslijedila nekoliko tjedana nakon što je Grimes javno zamolila Elona Muska da viđa svog sina. Njihov prvi sin X Æ A-12 rođen je u svibnju 2020., a drugo dijete, kći Exa Dark Sideræl Musk ili “Y”, stiglo je u prosincu 2021. Par se razveo, no nakon razvoda stiglo je i treće dijete.

Prema izvještaju Page Sixa, Grimes tvrdi u svojoj peticiji da joj Elon Musk u potpunosti zabranjuje pristup jednom od njihove djece. Prema informacijama TMZ-a, riječ je o jednom od njihovih sinova, a spekulira se da se radi o najmlađem, Tau, kako ga oni nazivaju. Glazbenica je zatražila od suda da definira prava roditelja djece kada nisu u braku, odnosno da precizira pitanje skrbništva.

Elon Musk i Grimes su bili u povremenim vezama od 2018. do službenog raskida u rujnu 2021. Međutim, tek prošli mjesec otkriveno je da su dobili treće dijete, a vijest je izašla u biografiji “Elon Musk” novinara Waltera Isaacsona.

Grimes prozvala Elona Muska velikim generalom

U intervjuu za Wired, kanadska glazbenica je govorila o svom odnosu s Elonom Muskom, opisujući ga kao “najbolji staž ikad”. Kada je profesionalno govorila o njemu, nazvala ga je “velikim generalom” i objasnila zašto milijarder često ulazi u kontroverzne rasprave o društvenim pitanjima. Također je naglasila da će odgoj djece biti “prilično zahtjevan” jer “biti Elonovo dijete nije isto kao biti dijete nekog drugog”.

PROČITAJTE: Elon Musk uveo nove promjene- Twitter od sada mogu pretraživati samo registrirani korisnici

Musk je otac desetero djece s tri različite žene. Izvršni direktor Tesle i SpaceXa ima petero djece (Griffin, Vivian, Kai, Saxon i Damian) s kanadskom spisateljicom Justine Wilson. Također je dobio blizance s direktoricom operacija Neuralink, Shivon Zilis, u studenom 2021., mjesec dana prije rođenja njegovog drugog djeteta s Grimes.

 

druge vijesti