HELLO
Domagoj Kukec

Luke Macfarlane, zvijezda filma “Bros”, službeno je postao otac.

Poznati glumac Luke Macfarlane podijelio je objavu na Instagramu najavljujući da su on i njegov partner, bivši skijaš Svjetskog kupa Hig Roberts, dobili kćerkicu Tess Eleanor Macfarlane. Rođena je 4. lipnja, a tate su je doveli kući na Dan očeva, stoji u objavi.

“Jedva čekamo upoznati je sa svim izuzetnim ljudima i prekrasnim svijetom u kojem živimo”, napisao je 43-godišnji Luke Macfarlane.

Na Instagramu objavio niz fotografija, Luke Macfarlane postao tata i proslavio s partnerom

Objava na Instagramu uključuje tri fotografije i dva videa, uključujući jedan na kojem Luke Macfarlane ljulja svoju novu kćer i drugi na kojem se čini da novopečeni tate nose svoju bebu kući iz bolnice.

Čestitke su stizale sa svih strana, a glumica Alison Sweeney je napisala: “Ovo su nevjerojatne vijesti!! TAKO sam sretna zbog vas troje!!!!!! Svaka čast.” Nikki DeLoach, koja je glumila u filmu “Christmas Land” s Lukeom Macfarlaneom, dodala je: “Iskrene čestitke Luke! Oduševljena sam.”

Macfarlaneov kolega iz filma “Bros”, Billy Eichner, objavio je emotikone u obliku srca ispod objave.

Luke Macfarlane, koji je 2008. javno istupio kao homoseksualac, stekao je dodatno priznanje svojom ulogom u prvom Netflixovom gay rom-com filmu “Single All the Way”. Njegov partner Hig Roberts, elitni alpski skijaš, dospio je na naslovnice 2020. kada je postao prva osoba u svojem sportu koja je otkrila da je homoseksualac.

druge vijesti