HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li znali da Franka Batelić daje glas glavnoj junakinji nove Disneyjeve avanture pod nazivom Želja? Tom informacijom Franka Batelić nedavno se pohvalila na svom Instagram profilu, a danas je odlučila svoje fanove upoznati s Ashom, njezinom Disney junakinjom.

Uz foto montažu na kojoj su ona i glavna junakinja iz animiranog filma Želja, Franka je sljedbenicima na Instagramu ispričala sve o Ashi.

Franka Batelić daje glas odvažnoj djevojci

“TA DAAAAM! Upoznajte ASHU – oštroumnu idealisticu punu nade i snova.”, napisala je popularna hrvatska pjevačica uz fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako izgleda Asha.

Franka Batelić daje glas

“Vjerujem da će se svatko pronaći u njezinoj priči i borbi te pronaći inspiraciju za ostvarenje svojih najvećih želja… da, baš onih koje ste zaključali negdje daleko, jer se bojite da su neostvarive.”, dodala je.

Franka Batelić daje glas junakinji koja će inspirirati mlade

Mama dvoje mališana posebno je ponosna što je dobila priliku ne samo sudjelovati u Disney produkciji, već i dati glas junakinji koja inspirira i potiče na promjene.

Franka Batelić daje glas

“Asha i Želja će vam dati motivaciju da krenete, da se usudite i otključate ih.
A o glazbi da i ne pričam…. Pjesme skladane za ovaj film su čarobne, van ovog svijeta.. čast mi je da sam ih imala priliku pjevati. A o čemu ja sad pričam.. pišem… moći ćete pogledati u svim kinima diljem Hrvatske od 22. studenog”, pohvalila se hrvatska pjevačica.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, serija, filmova, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.