HELLO
Domagoj Kukec

Mladi pjevač Eugen Stjepan Višić jučer se natjecao na Dori s pjesmom Tišine. Međutim, njegov komentar šokirao je gledatelje ovog prestižnog glazbenog natjecanja. Naime, on je najvećoj regionalnoj zvijezdi Severini, koja se pojavila s grupom Let 3 na stageu, uputio seksistički komentar.

“Još nešto – ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoje od mene. Je li možeš ti to?”, upitao je Eugen Severinu. Pjevačica je zinula od šoka nakon njegove izjave.

To nije bio kraj neugodnostima za Severinu. Uvrijedio ju je još jedan sudionik Dore, pjevač Saša Lozar.

“Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoši? Čekaj, imam još jedno jaje”, rekao je na engleskom jeziku pjevač pa rukom posegnuo u hlače.

“Nije toliko veliko, ali bit će uredu”, dodao je.

Eugenov postupak osudili su korisnici društvenih mreža i foruma, koji su mu pisali po društvenim mrežama: “Kako ih nije sram tako nešto Severini govoriti javno”, “Zna on kako si zakucat zadnji čavao u lijes”, “Mene je Eugen najvise razocarao”, “Znaci Eugen je sj***o karijeru prije nego je počeo. Znači takav hejt prema nekome nisam vidio dugo. Ja da sam na njegovom mjestu bi nesta sa lica zemlje”, “Jadna žena. On stvarno nije normalan”.

Eugen voli Severinu od kad zna za sebe, Saša Lozar nije se još oglasio

Međutim, mladi Eugen ispričao se javno Severini. U Instagram pričama koje je objavio, vidimo da se najveća regionalna zvijezda smiješi dok pozira kraj njega. Severinu volim od kada znam za sebe. “Fora s jajima” se odnosila na cijelu priču s pilićima i ženi s druge planete (kao u nastupu)”. Mladi glazbenik referirao se stoga svojim skečem na njezin nastup s grupom Let 3. Severina se pojavila odjevena u žutu haljinu tijekom izvođenja pjesme Babaroga, a oko benda plesali su ljudi odjeveni u piliće.

eugen Severina

Stoga Eugenu definitivno ne bismo smjeli uzeti za zlo ovaj istup jer je, po svemu sudeći, riječ o šali. Sudeći po selfieju koji je mladi pjevač objavio, između njih dvoje nema zle krvi, a na Dori vladaju samo prijateljski odnosi. Eugenu želimo svu sreću u finalu i znamo da bi nas fantastično predstavljao u Švedskoj u slučaju pobjede na Dori.

Ocijenite pjesmu "tišine"

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Eugen za Hello! razjasnio što mislio

Talentirani Eugen rekao je ekskluzivno za Hello! što je mislio kada je uputio komentar Severini.

“Jako je nespretno ispalo i izvučeno je iz konteksta. Odnosilo se na cijelu priču s pilićima i Severinom kao ženom s druge planete. Jaje također simbolizira i pilića, novi život, dijete”, istaknuo je pjevač.

“Ja Severinu volim od kada znam za sebe i žao mi je da se izvlače ovakve konotacije”, rekao je za Hello! mladi glazbenik.

Osuđujem svaki oblik seksizma i šovinizma! Tko me imalo bolje poznaje, zna to”, zaključio je.

Eugen, veliki Severinin fan, nije želio uvrijediti Severinu, a drago nam je da je razjasnio situaciju.

Želimo mu svu sreću na daljnjem natjecanju i puno uspjeha u budućoj karijeri!