HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ella Dvornik je uvijek  iskrena sa svojim pratiteljima s kojima voli komunicirati putem društvenih mreža. Poznata je po tome što javno dijeli svoje zgode i nezgode te situacije u kojima se nalazi.

Ella Dvornik zna uživati u solo životu

Poznata hrvatska influencerica prošlog je ljeta objavila da se razvodi od svog, sada bivšeg, supruga Charlesa Pearcea. Par se vjenčao 2019. godine nakon više od deset godina veze. Zajedno imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.

Prema dostupnim informacijama, Ella je sada solo, a nedavno je na Instagram storyju objavila video s kojim se mogu poistovjetiti sve friško slobodne cure. Naime, influencerica je podijelila šaljiv video korisnika Instagrama HXRSEMXN, u kojem se na humorističan način prikazuje reakcija muških pratitelja nakon što djevojka obriše slike s dečkom.

Mogli smo primijetiti da Ella u zadnje vrijeme blista, a to se vidi i na njezinom Instagramu gdje objavljuje zanosne fotke u zavodljivim kombinacijama. 

Influencerica Ella Dvornik tešku situaciju zna okrenuti na humor

Ella je uz podijeljeni video dodala opis “Moj inbox trenutno“, sugerirajući da joj je inbox pretrpan “uletima” raznih muškaraca nakon što je objavila informaciju o razvodu i izbrisala fotografije s bivšim suprugom.

Osim što je podijelila šaljivu stranu svog novog ljubavnog statusa, Ella je također otvoreno govorila o izazovima i emocijama koji prate razvod. Njezina iskrenost i pristupačnost osvajaju srca pratitelja koji cijene to što im pruža uvid u stvaran život iza savršeno stiliziranih fotografija.

druge vijesti