HELLO
Domagoj Kukec

Elisabeth Moss čeka prvo dijete!

Zvijezda Sluškinjine priče (eng. The Handmaid’s Tale) podijelila je vijest na showu Jimmy Kimmel Live!.

“Jeste li trudni ili ste samo nevjerojatno predani metodički glumac?” voditelj Jimmy Kimmel upitao je Elisabeth Moss (41).

“Pomalo od oboje”, odgovorila je glumica.

Moss je dalje rekla da je imala “stvarnu sreću” tijekom svog trudničkog putovanja, dodajući: “Išlo je jako dobro.” Zatim je pitala Kimmela (56) za savjet.

Komičara je upitala za savjete koje su on i njegova supruga Molly McNearney dobili od Billa Murraya kada su čekali jedno od njihovo četvero djece.

“Rekao je, ‘Donesite božićna svjetla da ih objesite u rađaonicu'”, prisjetio se Kimmel, dodajući da je Murray također predložio da se unesu svijeće na baterije.

“Zato što je rasvjeta u sobi užasna”, rekao je Kimmel. “To je rasvjeta u stilu Walmarta za ovaj blagoslovljeni događaj koji će se dogoditi, a vi to ne želite.”

Moss nije otkrila dodatne pojedinosti, uključujući datum rođenja djeteta.

The Handmaid’s Tale je relevantnija nego ikada prije

Glumica glumi u Huluovoj The Handmaid’s Tale, distopijskoj drami temeljenoj na romanu Margaret Atwood iz 1985. godine. Prije nego što je peta sezona serije debitirala u rujnu 2022., Hulu je obnovio seriju za šestu i posljednju sezonu.

“Bila nam je prava čast ispričati priču o revolucionarnom romanu Margaret Atwood i jezivo relevantnom svijetu, i oduševljeni smo što gledateljima donosimo šestu i posljednju sezonu Sluškinjine priče”, rekao je kreator serije Bruce Miller u izjavi.

Dodao je, “Zahvalni smo Hulu i MGM-u što su nam omogućili da ispričamo ovu priču, koja je nažalost ostala relevantna kao i uvijek tijekom svog trajanja, i divimo se našim nevjerojatnim obožavateljima zbog njihove nepokolebljive podrške, i bez kojih nikada ne bismo došli do ove točke.”

Tijekom FYC eventa za 5. sezone serije u Los Angelesu u studenom 2022., Elisabeth Moss je za PEOPLE rekla da je užasavajuće što je serija postala relevantnija od svog debija. “Užasno je, više je nego zabrinjavajuće”, rekla je, dodajući da je show “najispunjavajuće, najkreativnije iskustvo u mom životu”.

PROČITAJTE: Napokon otkriveni svi detalji zadnje, šeste sezone Sluškinjine priče

Elisabeth Moss je prethodno bila u braku s Fredom Armisenom oko godinu dana prije nego što je njihov razvod okončan 2011.