HELLO
Domagoj Kukec

Edina Pršić Babić, poznata hrvatska radijska voditeljica, trenutno uživa u opuštajućem bijegu u prekrasnom Portugalu sa svojim suprugom.

Par je odlučio podijeliti dio svog putovanja s obožavateljima putem fotografija koje otkrivaju njihovu romantičnu avanturu i istraživanje portugalskih znamenitosti.

Na fotkama koje je Edina podijelila, vidljivo je kako par istražuje različite dijelove Portugala, upijajući bogatu kulturu i ljepotu zemlje. Fotografije prikazuju Edinu i njezinog supruga kako uživaju u šetnjama slikovitim ulicama i zastaju kako bi uhvatili divne zajedničke trenutke.

Edina Pršić Babić Portugal

Par je zabilježio posebne trenutke razgledavanja arhitektonskih čuda i čarobnih krajolika koje ova zemlja nudi. Njihova fotografska priča odiše srećom, ljubavlju i opuštajućom atmosferom.

Edina Pršić Babić Portugal

Edinina spontanost i autentičnost prenosi toplinu i inspiraciju, privlačeći simpatije njezine publike.

PROČITAJTE: Edina Pršić otkrila kako puni energiju nakon pretrpanog tjedna

Putovanje Edine Pršić Babić i njezinog supruga očito je ispunjeno smijehom, ljubavlju i nevjerojatnim zajedničkim trenucima, a njihove zajedničke fotke ostavljaju bez daha i oduševljavaju fanove koji prate njihova zajednička putovanja.

Edina Pršić Babić Portugal

druge vijesti

novčanica eura mostovi €

Zanimljiva činjenica o novčanicama eura koju sigurno niste znali

Ime valute, euro, službeno je usvojeno 1995. godine. 1996. austrijski dizajner Robert Kalina pobjeđuje na natječaju za dizajn novih novčanica. Svaka od sedam novčanica karakteristične je boje. Na prednjoj strani prikazuje prozora i vrata, a na stražnjoj mostove. U prvotnoj verziji novčanice su noslile prikaze stvarnih mostova Europe poput Ponte Rialta ili Pont de Neuillyja. To se mijenja kako ne bi došlo do prijepora i svađa u EU.

Design

24 lipnja 2024