HELLO
Domagoj Kukec

Glumica Amy Jackson zaručena je za svog dečka, glumca Eda Westwicka. Glumica je na Instagramu objavila vijest o svojim zarukama. Amy je podijelila fotografije Edove prosidbe u planinama, oduševivši sve svoje obožavatelje slatkim trenutkom.

Na jednoj od fotografija koje je Amy podijelila, vidi se da je u šoku dok ju je Ed Westwick zaprosio klečeći na koljenu. Također je podijelila nekoliko sretnih fotografija njih dvoje nakon prosidbe. Ed je zaprosio Amy u Švicarskoj, usred snijegom prekrivenih planina. Glumica je uz objavu napisala “Hell YES”.

Amyjini prijatelji i obožavatelji požurili su u komentare kako bi joj čestitali. Orry je komentirao: “Najveće čestitke anđele!!! .” Osvrćući se na Edovu kultnu ulogu Chucka Bassa u hit seriji Gossip Girl (hrv. Tračerica), nekoliko je obožavatelja napisalo: “Chuck je konačno pronašao svoju Blair.” Jedna je osoba komentirala: “Oprostite?! Ne. Nisam bio spreman na ovo kad sam upalio svoj telefon. Čestitam.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amy Jackson (@iamamyjackson)

Amy Jackson i Ed Westwick vole se javno

Amy Jackson i Ed Westwick objavili su svoju ljubav na Instagramu 2022. Prošle godine Amy je Edu napisala slatku poruku za njegov rođendan. “Svaki dan zahvaljujem Bogu na tebi. Ti si moj dom i avantura mog života, sve pomiješano u jedno. Ako već ne znaš… ovo su stvari o tebi za koje sam najviše zahvalna, hvala što me nasmijavaš u trenucima kada sam samo željela plakati, volim tvoju čeljust, tvoju sposobnost drijemanja, tvoju stalnu ljubav, podršku, ohrabrenje u stilu Tonyja Robbinsa, tvoje veliko srce i najdublju dušu. Sretan rođendan, Moon Man, volim te”, napisala je.

Ed Westwick zaruke Gossip Girl Tračerica Amy Jackson Chuck Bass

Ed Westwick nije mogao a da ne izrazi svoju zahvalnost kao odgovor na dirljivu objavu. Ostavio je komentar koji je glasio: “Ti si lutko prva liga. Hvala ti što me voliš.”

Ed Westwick zaruke Gossip Girl Tračerica Amy Jackson Chuck Bass

Par nastavlja topiti srca svojim preslatkim fotkama i dirljivim gestama.