HELLO
Domagoj Kukec

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić ponovno je ostavila svoj modni i putnički pečat objavom fotografije s egzotičnog putovanja. Ovoga puta, Ecija je svoje obožavatelje povela do Istanbula, gdje je posjetila čarobnu Topkapi palaču.

Na Instagramu je podijelila fotku ispred Vrata sreće u Topkapi palači.

Fotografija prikazuje Eciju s osmjehom na licu, okruženu raskošnom arhitekturom Topkapi palače, koja je poznata po svojoj povijesti i bogatoj kulturi. Svojim pratiteljima upućuje inspirativnu želju za sreću, zdravlje, ljubav i mir u 2024.

Na fotki koja je brzo postala hit na društvenim mrežama, Ecija blista u crvenoj haljini koja naglašava njezinu eleganciju i profinjenost. Dugi crni kaput dodaje notu sofisticiranosti, dok crne čizme pridonose dojmu moderne dame koja je spremna osvojiti svijet. Ecijin modni odabir ističe se kao kombinacija stila i prigodnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)


Ova objava samo je jedan u nizu trenutaka kada Ecija Ojdanić dijeli svoje putničke i modno-inspirativne avanture s fanovima na društvenim mrežama. Njezin spoj elegancije, pozitivnosti i kulturnog istraživanja čini je mnogima omiljenom javnom osobom.

PROČITAJTE: Uz njih smo plakali i smijali se – Ovo su najgledanije turske serije

Dok Ecija nastavlja putovati i dijeliti svoje avanture, njezini obožavatelji s nestrpljenjem prate svaki korak ove talentirane glumice.

Bez sumnje, njezin izuzetan stil i živopisne fotografije s putovanja dodatno će obogatiti Instagram feed i pružiti inspiraciju mnogima.

druge vijesti