HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sretni brakovi u svijetu showbiznisa postali su prava rijetkost, no Saša Lozar i njegova supruga Marina pravi su dokaz da, kad se dvije srodne duše pronađu, ne postoji mjesta zavrzlamama.

Supruga Saše Lozara oduševila fanove u misterioznoj objavi svog supruga

Marina Lozar, supruga Saše Lozara, itekako cijeni intimu pa se ne voli isticati na društvenim mrežama, no svako toliko pojavi se na Instagram profilu svog dragog i oduševi njegove fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Popularni hrvatski pjevač objavio je tri fotografije na kojima on i njegova Marina blistaju od sreće na lokaciji Vjenčanja Kraljev Vrh, a umjesto objašnjenja gdje su i što rade, prizore romantične večeri popratio je samo zelenim i bijelim srdašcem, u skladu s njihovim outfitima.

Na fotografijama lijepa supruga Saše Lozara izgleda šik u upečatljivoj zelenoj haljini s volanima, koju je iskombinirala uz crne cipele s visokom potpeticom i zlatnim detaljima, dok njezin suprug izgleda elegantno u bijelim hlačama, bijeloj majici i sivom blejzer.

Supruga Saše Lozara

Na fotografijama se Marina sretno privija uz svog supruga, a fanovi u komentarima još uvijek pokušavaju dokučiti radi li se o proslavi njihove obljetnice, vjenčanju na kojem su sudjelovali kao gosti ili Sašinom nastupu.

Kako god bilo, kiša komplimenata na račun zgodnog para u komentarima nije izostala.

Supruga Saše Lozara njegova je najveća navijačica

Marina i Saša Lozar zaljubili su se u mladim danima, ona je uz njega bila i u samom startu karijere, koju je započeo u boy bendu Saša, Tin i Kedžo, a njegova je stijena bila i u izgradnji uspješne samostalne karijere.

Supruga Saše Lozara

Javnosti nije poznato gdje su se i kada točno upoznali, no poznato je da su nakon nekoliko godina hodanja 2005. godine stali pred oltar, a kćer Evu dobili su nakon tri godine braka.

Saša Lozar u javnosti uvijek lijepo govori o svojoj supruzi, a posebno su dirljivi intervjui u kojima je izjavio kako je ona – idealna supruga.