HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski nogometaš Duje Ćaleta Car i njegova supruga Adriana veliki su zaljubljenici u putovanja i sve lijepe stvari u životu – od mode pa do hrane. Supružnici su za godišnji odmor odabrali Francusku rivijeru na kojoj uživaju u svemu što nudi ovaj dio svijeta koji već desetljećima privlači samu kremu sa svih strana svijeta. Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu privlači poglede odjevena u atraktivan crni kupaći kostim s perlicama, a kad stigne vrijeme za objed par ne vodi računa o kalorijama nego se prepušta gastro užicima.

Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu sunča se u bikiniju sezone

Čini se da se ovog ljeta brojne Hrvatice i svjetske modne influencerice odlučuju za kupaće kostime u crnoj boji, a jedan u zanimljivom kroju Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu nosi poput glumice iz nekog francuskog filma.

PROČITAJTE: Adriana Ćaleta Car u Cannesu posjetila kafić koji je san snova svake fashionistice

Lijepa influencerica s pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije s privatne plaže, pune predivnih prugastih žutih ručnika, ali i iz restorana u kojem se služi samo najfinija hrana.

godišnji odmor poznatih hello magazine croatia francuska rivijera Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu

Riječ je o šarmantnom restoranu i plaži pod nazivom Loulou à Ramatuelle, gdje je navodno moguće sresti Leonarda Di Caprija, Jennifer Lopez, Kate Moss i Samuela L Jacksona, poznate po čestim posjetima atraktivnom Saint Tropezu.

godišnji odmor poznatih hello magazine croatia francuska rivijera Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu

Pogledajte što je sve poznata hrvatska obitelj naručila na toj prestižnoj lokaciji!

godišnji odmor poznatih hello magazine croatia francuska rivijera Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu godišnji odmor poznatih hello magazine croatia francuska rivijera Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu godišnji odmor poznatih hello magazine croatia francuska rivijera Adriana Ćaleta Car u Saint Tropezu

 

druge vijesti