HELLO
Domagoj Kukec

Kirsten Dunst izgledala je šik dok je šetala Los Angelesom.

Slavna glumica Kirsten Dunst posjetila prodavaonicu marihuane

41-godišnja glumica bila je opuštena i obukla je bijelu majicu kratkih rukava koju je uparila s uskim crnim tajicama i crnim japankama dok je napuštala prodavaonicu marihuane Sweet Flower Cannabis s torbom u ruci.

Kirsten Dunst

Zvijezda filma “Bring It On” također je nosila torbu od pletiva brenda Loewe, a držala je čašu ledenog čaja.

Kosa joj je bila u ležernom izdanju. Također nije bila našminkana.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst napušila se na setu filma

Glumica je prije par godina otkrila da je na setu za film Woodshock, koji sadrži mnogo scena u kojima se puši marihuana, slučajno popušila joint s pravom marihuanom, iako se obično na snimanjima rolaju jointovi s duhanom.

“Nakon što smo završili scenu, vratila sam se u tu malu spavaću sobu da se odmorim i počela sam osjećati kao da gubim razum. Otišla sam do kupaonice, hodala sam u krug. Rekla sam redatelju da se nešto loše događa sa mnom i da mislim da trebam ići u bolnicu”, izjavila je.

“Osjećala sam se kao da gubim razum!”, rekla je Kirsten Dunst.

“Redatelj se vratio, pogledao sve što sam pušila, i vratio se i rekao: “Popušila si cijeli joint”, prisjetila se. Kirsten Dunst rekla je i da je to bila Humboldt marihuana, koja je izrazito jaka.

Očito je ekipa koja je motala ubacila pravu marihuanu da se malo zabave.

“Plakala sam, smijala se, jela sendvič s kikirikijem. Nisam mogla više snimati, poslali su me kući. Bila sam u totalnom kaosu!”, rekla je Kirsten Dunst i dodala: “Nikada u svom životu nisam bila tako omamljena!”