HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dolly Parton (77) još uvijek osvaja izgledom i stavom prema životu, unatoč poznim godinama života.

Osim što je velika zvijezda, Dolly je poznata i po stabilnome obiteljskome životu. Još od 1966. u braku je s Carlom Thomasom Deanom. Njezin suprug ne želi se javno eksponirati, zbog čega se rijetko pojavljuje u medijima i na eventima sa slavnom suprugom.

Zbog toga je mnoge začudilo kada su otkrili da su Dolly i Carl u – otvorenoj vezi. Ali ne onako kako ste mislili.

Dolly Parton i muž imaju stabilan brak iako ona voli koketirati s drugima

Dolly Parton objasnila je u svom dokumentarcu za Channel 5 Dolly Parton: In Her Own Words, da ona i njezin suprug Carl Dean oduvijek imaju „otvorenu“ vezu, ali ne na način na koji ljudi obično misle kada upotrijebe taj izraz.

Nizak, debeo, ćelav ili mršav – bila sam zaljubljena u neke vrlo neobične muškarce“, rekla je, objašnjavajući zašto muškarce naziva svojom “slabošću“. Dodala je: “Carl zna da ću se uvijek vratiti kući i da se ne seksam s tim ljudima – samo koketiram i zabavljam se.”

Dolly Parton i muž drže svoju otvorenu vezu neseksualnom

Dakle, Dolly Parton i njezin suprug u otvorenoj su vezi, ali ta veza nije seksualne prirode. Sa seksualne strane, strogo su vjerni jedno drugome već 58 godina.

Pročitajte: Dolly Parton otkriva tajnu iza svoje nevjerojatne pojave

Dolly Parton je završila razgovor o otvorenosti svoga braka riječima: “Da, to je otvorena veza, ali ne seksualno i ubila bih ga da mislim da on to radi. I on bi mene upucao. Na kraju dana, mi se ludo volimo.”

Ako je njima ovako dobro, tko smo mi da im sudimo.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024