HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Mnogi se parovi u posljednjim mjesecima trudnoće odlučuju na mali “romantični bijeg” od stvarnosti kako bi uživali u svojoj romansi još malo, prije no što bebica stigne na svijet i preuzme cijelu kuću, kao i raspored svojih roditelja.

Lucija Lugomer i njezin suprug suprug Danijel Grlić ljetos su se nauživali na Jadranu sa svojim sinom Leonom, a zatim su mališana koji će uskoro postati veliki braco na čuvanje ostavili baki i djedu te se zaputili na popularnu lokaciju koja ostavlja bez daha.

Lucija Lugomer babymoon

Grčki babymoon Lucije Lugomer je započeo

Simpatična trudnica, koja s puno veselja čeka bebicu broj dva, objavila je nekoliko fotografija iz luksuznog hotela u Santoriniju, u kojem ona i njezin dragi upravo provode sretne trenutke.

Na fotografijama možemo vidjeti Luciju kako u prugastoj haljini stoji u bazenu okruženom bijelim ležaljkama s plavim ručnicima, a na fotkama hrvatska influencerica predstavlja i torbu s inicijalima L.L., koju je izradio hrvatski brend Lucilia.

Lucija Lugomer babymoon

“Stigli smo. Gdje god pogledaš, vidik mazi oči, ovo je uistinu raj na zemlji. Nikada nismo otišli na #HoneyMoon pa smo zato iskoristili i definitivno zasluzili #BabyMoon sa #BabyNumber2 dok baka i deda čuvaju malog hahara koji nam fali već sada”, napisala je Lucija Lugomer i tako otkrila gdje je njihov sin, ali i da par nikad nije uspio otići na medeni mjesec nakon vjenčanja 2018. godine.

Na babymoon Lucija je ponijela i dvodijelni kupaći kostim, u kojem se, kako sama kaže, osjeća odlično.

Što je zapravo babymoon?

Babymoon je kratko i slatko putovanje na koje bračni par odlazi prije no što stigne beba, kako bi se trudnica malo odmorila i nauživala te kako bi mama i tata mogli “ukrasti” nekoliko romantičnih trenutaka koje će uskoro zamijeniti mijenjanje pelena i buđenje u svako doba noći.

Ovaj trend već je godinama popularan u Americi, a polako se širi i na ostatak svijeta. Mnoge trudnice iz Hrvatske, kojima je termin u ljetnim ili ranim jesenskim mjesecima, ljetuju na našoj obali, a neke s partnerima odlaze na egzotične destinacije.

Kate Middleton i princ William za svoj su babymoon prije rođenja princa Georgea otputovali na Karibe, Serena Williams na drugi babymoon otputovala je u Italiju, a glumice Mandy Moore i Hilary Duff na babymoon su otputovale – zajedno!

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, glazbe, serija, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti