HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Omiljena glumica iz serije Seks i grad, Kim Cattrall izgledala je nevjerojatno na dodjeli Nagrada za ženu godine časopisa Harper’s Bazaar u hotelu Claridge’s u Londonu. Dečko Kim Cattrall, Russell Thomas dopratio je svoju dragu koja je privlačila pažnju u mini haljini s naglašenim ramenima.

Par se rijetko pojavljuje u javnosti zajedno, no čini se da nisu mogli odoljeti zabavi koju je organizirao slavni časopis Harper’s Bazaar.

dečko Kim Cattrall

Tko je dečko Kim Cattrall?

Premda se o njemu rijetko piše, Russell Thomas u vezi je sa slavnom glumicom već sedam godina.

Dečko Kim Cattrall je audio inženjer, a par se upoznao tijekom jednog snimanja za radio.

PROČITAJTE: Pravi Faca zaista postoji, a Carrie nikad ne nosi lak – Seks i grad činjenice koje ne znaju čak ni superfanovi

53-godišnji dečko Kim Cattrall od svoje je 67-godišnje drage mlađi 14 godina, a na dodjelu nagrada za ženu godine stigao je odjeven u klasični crni smoking i bijelu košulju s leptir kravatom.

Kim Cattrall zablistala u haljini koju bi odjenula i Samantha

Popularna glumica, koja je fanove nedavno oduševila kratkim, ali značajnim pojavljivanjem u seriji And Just Like That…, zablistala je u crnoj mini haljini s naglašenim puf ramenima, prošaranoj zlatnim detaljima.

dečko Kim Cattrall

Uz haljinu koja je okretala glave odjenula je crne najlonke i jednostavne crne salonke sa zlatnim detaljima te upečatljive detalje poput velikih crno-zlatnih naušnica i pismo-torbice u istoj kombinaciji boja.

Dečko Kim Cattrall glumicu je osvojio na snimanju eseja o nesanici

Par se upoznao 2016. nakon što je Kim snimila esej o nesanici za Woman’s Hour na BBC Radiju 4.

Među njima je zaiskrilo, a počeli su se viđati prije no što je on odletio u Kanadu, gdje ga je kasnije posjećivala.

Za The Times glumica je svojedobno otkrila da su sve njezine veze do sad bile “instinktivne”, dok se odnos s Russellom razvijao postupno.

Dodala je: “Naši su životi bili tako odvojeni i tako različiti. To je lijep život i jako sam zahvalna na tome.”