HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U svijetu glazbe, Damir Urban prestavlja jedinstvenu pojavu, a nedavno je dodao još jedan značajan trenutak svojoj impozantnoj karijeri.

Hrvatski pjevač nedavno je izazvao pažnju javnosti svojom izuzetnom podrškom LGBT zajednici tijekom jednog od najpoznatijih glazbenih natjecanja – The Voice.

PROČITAJTE: Kompletna lista pjesama s Dore objavljena! Što mislite koja pjesma će ići u Švedsku?

Damir Urban, poznat po svojim emotivnim tekstovima i karakterističnom glasu, pridružio se The Voiceu kao mentor, unoseći svoje jedinstveno iskustvo i umjetničku viziju u show. No, ono što je posebno privuklo pažnju gledatelja i obožavatelja bila je gesta koja je izražavala podršku raznolikosti i inkluzivnosti.

PROČITAJTE: Eugen za HELLO! – Mislim da bi pjesma super prošla i na San Remu

Tijekom boravljenja u backstageu s kandidatima svojeg tima, Urban je odlučio izraziti svoju podršku LGBT zajednici nosivši bedž na svojoj jakni s zastavom duginih boja. Ovaj simbol, prepoznatljiv kao simbol borbe za prava i jednakosti LGBT osoba diljem svijeta, postao je snažna izjava unutar glazbenog showa.

Damir Urban The Voice LGBT gay bedž

Ova gesta nije bila samo modni dodatak, već i snažna poruka o važnosti prihvaćanja i podrške različitostima u društvu, a zbilja je iznenađujuće vidjeti ovakvu poruku razumijevanja na HRT-u.

Damir Urban The Voice LGBT gay bedž

Damir Urban nije samo glazbenik; postao je glasnik tolerancije, naglašavajući važnost ljubavi i razumijevanja među ljudima bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju.

Ovaj čin će inspirirati mnoge, a njegova hrabrost u izražavanju podrške LGBT zajednici na velikoj pozornici podsjeća nas na moć umjetnosti da spaja ljude i gradi mostove razumijevanja.

PROČITAJTE: Taylor Swift podržala je LGBT zajednicu na svojem koncertu

U konačnici, Urban je ne samo ostavio svoj pečat na glazbenoj sceni svojim talentom, već je i postao inspiracija za toleranciju i prihvaćanje, pokazujući da je umjetnost moćno sredstvo za poticanje pozitivnih promjena u društvu.

Damir Urban The Voice LGBT gay bedž