HELLO
Domagoj Kukec

Iako su zvijezde zabljesnule na crvenom tepihu dodjele nagrada Emmy 2023., mnogi smatraju da su to učinile unatoč dosadnom i ometajućem uređenju prostora.

Iako nije prisustvovala ceremoniji, Chrissy Teigen, supruga Johna Legenda, je izrazila neodobravanje dizajna te večeri, pišući u Instagram priči da “moli da imaju ljepše stepenice”.

Kada su najveća imena televizije stigla u kazalište Peacock u Los Angelesu, dočekao ih je srebrni tepih i crna pozadina – poznati step and repeat – ukrašeni riječima Fox i Emmys.

“Izgleda tako jednostavno”, nastavila je Teigen u svojoj kritici. “Nešto cvjetno i jednostavno. Bože, molim te.”

Njezino mišljenje dijele mnogi drugi. “Pozadina je bila ružna”, rekao je dugogodišnji fotograf događanja koji je zatražio da ostane anoniman za The Hollywood Reporter. “Razumijem da Fox i Emmyji žele svoje oznake, ali manje je više na crvenom tepihu. Teško je svima udovoljiti, ali elegancija bez previše uzoraka je bolja.”

Mnogi su tvrdili da dizajn izgleda nedovršeno i ometajuće. “Step and repeat pozadina na dodjeli Emmyja izgleda kao gradilište luksuzne zgrade bez ikakvih pogodnosti. FOX je toliko neozbiljan”, napisao je jedan obožavatelj na X/Twitteru.

“Ne želite da pozadina bude zvijezda”, dodao je fotograf. “Osoba ispred nje treba biti zvijezda.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Emmyji ove godine nisu prvi put da je dizajn tepiha izazvao razočaranje. Prošlogodišnji bež “šampanjac” tepih na Oscarima u Dolby Theatreu u Los Angelesu bio je prvi tepih koji nije bio crvene boje na dodjeli nagrada Akademije od 1961. godine, kada je, prema navodima Akademije, prvi put korišten crveni tepih ispred ulaza u Santa Monica Civic Auditorium.

PROČITAJTE: Chrissy Teigen divljački plesala u suprugovom krilu

Promjena je izazvala brojne kritike na internetu, uključujući i one koje su uputili neki od gostiju ceremonije.

Jamie Lee Curtis, koja je te večeri osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu, dan prije je tweetala da će “njihov tepih odgovarati njezinim zavjesama” kada je saznala da je tepih boje šampanjca, nakon što je odabrala bež haljinu koja se slučajno stopila s pozadinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)