HELLO
Domagoj Kukec

Chris Pine razmišlja o svojim najboljim trenucima.

Zvijezda filma “Don’t Worry Darling” nedavno je obranila svoj odabir odjeće nakon što je fotka na kojoj nosi kratke hlače postala viralna na internetu.

27. listopada Chris je odjenuo uske, bijele kratke hlače, oker hudicu i smeđe cipele nakon vježbanja u Los Angelesu.

“Ne mislim da se moram braniti”, izjavio je Chris ekskluzivno za glavnu dopisnicu Keltie Knight iz E! Newsa dok promovira svoj novi film Wish. “Zovu se kratke hlače, zar ne? Trebale bi biti kratke.”

Chris Pine kratke hlače

Potvrđujući svoju odluku da nosi takvu odjeću, dodao je: “Corduroy kratke hlače. Mislim, to je osjećaj. Najbolji osjećaj. To je poput Toma Sellecka. Kao surfer iz 70-ih. Sviđa mi se to.”

PROČITAJTE: Zašto princ Louis stalno nosi kratke hlače?

Koliko dugo će nositi kratke hlače? “Dok ne odu noge”, priznao je. “Pogledajte Toma Sellecka, E! obožavatelji.” Naravno, obožavatelji će prepoznati Toma po ulozi Richarda u seriji “Friends” od 1996. do 2000., ali prije toga nosio je kratke hlače kao havajski detektiv u seriji “Magnum, P.I.” koja se emitirala osamdesetih godina.

Chris Pine kratke hlače

Što se tiče Chrisovog stila, ovo nije prvi put da njegov izgled dovodi internet do ludila. Još u srpnju 2022., transformirao se za filmPoolman, nosio bradu i dugu plavu kosu.

Film je prikazivao 43-godišnju zvijezdu kao Darrena Barrenmana, “sanjara i budućeg filozofa koji provodi dane brinući se o bazenu stambenog bloka Tahitian Tiki u sunčanom Los Angelesu i upadajući na sastanke gradske vijećnice sa svojim susjedima Jackom (Danny DeVito) i Diane (Annette Bening)”.

PROČITAJTE: Fanovi Chrisa Hemswortha šokirani njegovom obdarenošću

No danas, Chris ima drugi film na umu – onaj koji zahtijeva samo njegov glas. Glumac će glumiti kralja Magnifica u animiranom Disney filmu “Wish“, koji prati 17-godišnju djevojku po imenu Asha (Ariana DeBose), koja izriče želju zvijezdi kako bi spasila svoje kraljevstvo od njegova vladara.

Chris Pine kratke hlače

Chris objašnjava da jedva čeka da ljudi vide film i da će njime proslaviti 100. godišnjicu Disneyja.

“Odrasli ste uz ove priče”, kaže. “To je dio toga što znači biti dijete, postati odrasla osoba i prenositi te priče dalje.”