HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Severina i Petar Grašo osvanuli su na zajedničkoj fotki. Najveća regionalna zvijezda i slavna pjevačica i ikona hrvatske glazbe oduševili su fanove zajedničkim trenutcima.

Severina je od početka karijere najveća persona i superzvijezda ovih prostora, dok je Grašo uvijek prisutan i također jedan od najslušanijih hrvatskih pjevača.

Ovi celebrity prijatelji također su nastupali i na partyjima HELLO! magazina.

Severina i Petar Grašo oduševljavaju fanove

Severina je oduševila sve prisutne na predstavljanju HELLO! magazina, dok je Grašo nedavno počastio okupljene i zapjevao im na prvom rođendanu najboljeg hrvatskog magazina.

Slavna glazbenica i omiljeni pjevač također imaju zajedničku pjesmu, Unaprijed gotovo, koja je veliki hit.

Severina i Petar Grašo

Na novim fotkama osvanuli su zajedno u restoranu, a Seve se fotkala i s Petrovom suprugom Hanom Huljić, koja već očekuje drugo dijete.

Severina i Petar Grašo

Zajedno su otpjevali Virujen u te, legendarnu Severininu pjesmu, koju su zajedno otpjevali i na humanitarnom koncertu Želim život.

Također su, ali ovaj put ne na pozornici, pjevušili u kameru hit pjesmu Bijelog Dugmeta, Ipak, poželim neko pismo. “Ti si zadnji romantik na ovom svijetu, što se sporo kreće i čeka raj”, zajedno pjevaju.

Zatim Severina počinje pjevušiti svoju legendarnu pjesmu Tridesete, međutim glazbena diva se malo zbunila pjevajući stih “Na prvi pogled čini ti se, sve će biti kao i obično”, a zatim su se oboje počeli smijati malenoj pogrešci.

druge vijesti