HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nikolina Pišek renovira svoj stan. Slavna voditeljica objavila je uvid u radove na svojem Instagramu.

“Ovako inače ja sama sebi zvučim kada objašnjavam majstorima bilo što”, napisala je u opisu videa na kojem ju vidimo da gleda što majstori rade, a stavila je šaljivi “voiceover” – muški glas koji objašnjava brojke.

U opisu je napisala: “Za tjedan dana useljenje!!!!!
Jejjjjjj!!!! Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta hupsera na putu, i bit će još svakojakih situacija. Idući tjedan mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje, istovaruju stvari, i nadamo se obećanom stizanju namjestaja u utorak.
Gdje ćemo za to vrijeme i na čemu spavati, što i gdje jesti, gdje se tuširati i što iz koje kutije oblačiti – ne znamo.
I još k tome imam dva snimanja, jedan dosta bitan party koji moram pohoditi zbog dragih prijatelja koji slave 20 godina postojanja, i jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dvije godine sudskim putem ishodovala po prvi puta pravo na ulazak u stan u kojem smo živjele Una i ja deset godina!
Vjerojatno je prazan, ali to ćemo vidjeti u četvrtak. Podijelit ću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao prije dvije godine.

Nikolina Pišek podijelila s fanovima stan

Na Instagram priči objavila je kako izgleda njezin stari stan u kojem je živjela do sada te kako je u procesu pakiranja.
“Bye bye ružnjikavi stanu, poslužio si svrsi, ne mogu reći da nam je bilo lijepo, ali bila su ružna vremena”, napisala je u opisu.

U storyju se vide kutije pune odjeće i drugih stvari.

druge vijesti