HELLO
Domagoj Kukec

Veliki filmski mjuzikl Burlesque uskoro stiže na pozornicu zahvaljujući zvijezdi filma, pop ikoni Christini Aguileri. Christina Aguilera će biti izvršna producentica mjuzikla “Burlesque: The Musical”, koji bi trebao debitirati u Velikoj Britaniji u “skorijoj budućnosti”.

Burlesque

Scenarij za predstavu napisao je redatelj filma, Steven Antin, a uključuje pjesme koje je Christina Aguilera napisala za film.

Burlesque stiže na pozornicu, Christina Aguilera je izvršna producentica

Steven Antin je potvrdio vijest za EW, napisavši: “Da, adaptacija mjuzikla za scenu događa se, vrlo je uzbudljivo.” 2020. godine, rekao je o tom izdanju: “Inspiriran je filmom ‘Burlesque’. Spaja najbolje od televizije, Broadwaya, filma i digitalne zabave. To je hibridni televizijski događaj koji odvodi film na sljedeću razinu.”

Burlesque

Film Burlesque iz 2010. godine imao je glumačku postavu u kojoj su se našle Christina Aguilera u svom filmskom debiju, Cher, Stanley Tucci, Alan Cumming, Eric Dane, Dianna Agron i Kristen Bell. Film je suvremeni mjuzikl o “ambicioznoj djevojci iz malog grada s velikim glasom koja pronalazi ljubav, obitelj i uspjeh u neo-burlesknom klubu u Los Angelesu.”

Film je nominiran za tri Zlatna globusa, uključujući najbolji filmski mjuzikl, i zaradio je dvije nominacije za najbolju originalnu pjesmu – za ‘Bound To You’ i ‘You Haven’t Seen the Last of Me’.