HELLO
Domagoj Kukec

Sunce je izluđuje.

Britney Spears je osjetila mučninu tijekom nedavnog putovanja u Meksiko i pomislila je da je opet trudna, ali navodno je samo previše vremena provela na plaži.

Britney Spears tužna jer nije trudna, mučninu je izazvalo sunce

“Bit ću iskrena, jutros sam se probudila i mislila da sam trudna jer mi je bilo toliko mučno, ali mislim da je od sunca!”, napisala je na Instagramu.

Britney Spears priznala je da “boravak u zatvorenom cijeli dan s klima uređajem izgleda kao praktično i razumno rješenje”, ali želi provoditi više vremena na otvorenom jer se osjećala “zarobljeno” tijekom 13-godišnjeg skrbništva koje je nad njom imao njezin otac.

“Privikavam se biti vani i unutra… boravak u prirodi pomaže mi bolje razmišljati!”, zaključila je Britney Spears.

Poznata pjevačica Britney Spears rekla je i da se prepustila “svim nevjerojatnim jelima i vinima” tijekom svojeg “nevjerojatnog” odmora.

U sada već izbrisanoj TikTok objavi, Britney Spears je rekla da joj je ponovno konzumiranje alkohola nakon prestanka skrbničke zaštite pod kojom je bila, u studenom 2021. godine,  pomoglo “da hrana ima bolji okus”, što je rezultiralo debljanjem tijekom odmora u Meksiku.

“Moram početi mršavjeti!”, napisala je. “Teško je jer mi je ovo jedan od prvih puta da mogu piti vino. Jesti hranu u Meksiku je tako dobro nakon vina! Trebam smršavjeti pa to i radim. Izgubila sam tri kilograma u pet dana što je puno. Samo se nadam da nigdje neću vidjeti nachose!”, izjavila je Britney Spears.

Britney Spears očekivala je dijete sa Samom Asgharijem, no otkrila je da je pobacila.

Britney Spears tužna zbog pobačaja, no ponovno će pokušati proširiti obitelj

“S najdubljom tugom moramo objaviti da smo izgubili bebu”, slavni par izjavio je u zajedničkom priopćenju u svibnju 2022. godine.

“Ovo je devastirajuće za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće. Međutim, bili smo presretni i željeli smo podijeliti dobre vijesti”, izjavili su Britney Spears i Sam Asghari fanovima te su najavili da će i dalje nastojati proširiti obitelj unatoč “teškom razdoblju”.

Nekoliko tjedana kasnije, vjenčali su se na imanju Britney Spears u Thousand Oaksu u Kaliforniji.

Britney Spears je bila u braku s Kevinom Federlineom od 2004. do 2007. Bivši par ima dva sina: Seana Prestona (17) i Jaydena Jamesa (16).

Tinejdžeri nisu prisustvovali majčinom vjenčanju sa Samom Asgharijem, niti su je vidjeli već više od godinu dana.

Kevin Federline je u svibnju najavio da će se preseliti iz Kalifornije na Havaje ovog ljeta sa Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom, a Britney Spears je dala svoju suglasnost u pismu.

druge vijesti