HELLO
Domagoj Kukec

Brat Paula Walkera, Cody Walker, prisjeća se slavnog glumca deset godina nakon njegove smrti.

Dana 30. studenog 2013., zvijezda filma Fast & Furious poginula je u prometnoj nesreći. Paulova tragična smrt potresla je Hollywood.

Sada, deset godina kasnije, Cody progovara o svom pokojnom bratu.

“Paul nije shvaćao utjecaj koji je imao na ljude oko sebe”, rekao je Cody za People u intervjuu.

Cody je također podijelio što bi volio reći Paulu danas.

Napisao je: “Nevjerojatno je da je prošlo gotovo deset godina, ne izgleda da je toliko. Volio bih ti reći koliko nedostaješ i koliki si utjecaj imao ne samo na članove svoje obitelji, već i na ljude diljem svijeta.”

brat Paula Walkera

“Ove godine smo svom trećem sinu dali ime Paul Barrett Walker. Samo smo ga držali, gledali ga i razmišljali o tome. Osjećao sam da je ispravno počastiti tebe i obiteljsko ime.”

PROČITAJTE: Vin Diesel prisjetio se tragično preminulog prijatelja

“Želim da znaš da je Meadow izrasla u prekrasnu mladu damu i izvrsno obavila posao stvaranja zaklade za očuvanje oceana u tvoju čast. Ona se bavi modelingom i to je izuzetno teško, ali pronalazi svoj vlastiti put. Bio bi ponosan na nju. Bio si tako ponosan na nju.”

“Nisi shvaćao utjecaj koji si ostavio. Srećem obožavatelje diljem svijeta na događajima s automobilima nazvanim FuelFest, i potpuni stranci su mi rekli: ‘Bio sam na vrlo mračnom mjestu. Zbog tih filmova i ljubavi tvoga brata prema automobilima i osobe kakva je bio, dao mi je svrhu u životu.’ Tvoje nasljeđe se nastavlja, a organizacija koju si stvorio, Reach Out WorldWide, i dalje pomaže ljudima diljem svijeta.”

brat Paula Walkera

“Uvijek bi rekao, ‘Budi dobar.’ To je jednostavno značilo – budi pristojna osoba. Nije te zanimalo je li netko nosač prtljage ili neki veliki izvršni direktor ili druga poznata osoba. Sve si tretirao jednako.”