HELLO
Domagoj Kukec

Bradley Cooper viđen je kako nosi nekoliko komada iz kolekcije od kašmira poznate modne marke Gigi Hadid, Guest in Residence. Iako manekenka nije potvrdila njihovu romansu, nedavnom marketinškom porukom poslala je priličan nagovještaj.

Gigi Hadid (28) koristila je fotografiju Bradleyja Coopera (48) kako nosi Plaid Work košulju od kašmira ($645) njezinog brenda u postu na Instagram priči Guest In Residence, s fotkom na kojoj piše “GUEST IN RESIDENCE KNITTER$” oglašavajući da je košulja ponovno dostupna.

Fotografija – koja izgleda kao da je snimljena s istog seta paparazzi fotografija zvijezde filma “Silver Linings Playbook” dok šeće njujorškom ulicom u listopadu – prikazuje Coopera kako nosi skupu košulju s gumbima, pletenu kapu i avijatičarske naočale dok šeće Velikom Jabukom. Ista je fotografija korištena na vrhu marketinškog e-maila koji su kupci primili, s naslovom “PONOVNO NA ZALIHAMA: PLAID WORK KOŠULJA.”

Bradley Cooper ponosno nosi Guest in Residence komade

Ovo je očito omiljen odjevni komad Bradleyja Coopera, jer je glumac iz filma “A Star is Born” čak nosio istu košulju na svojem 30-godišnjem okupljanju srednjoškolskih kolega u Philadelphiji prošlog mjeseca.

Bradley Cooper Guest in Residence

Chestnut Hill Brewing Company podijelio je fotografiju na Instagramu na kojoj sretni Cooper – s oznakom na kojoj piše “Bradley” pričvršćenom na džepu – pozira s kolegom noseći Hadidin dizajn. Radna košulja nije jedini komad od Guest in Residencea koji je Cooper nosio; fotografiran je kako nosi isti par svijetložutih i plavih Adidas tenisica koji potpisuje Guest in Residence – a čak se i njegova majka, Gloria Campano, uključila u zabavu, nosila je te rijetke cipele na šoping izletu u Hadidinu trgovinu u NYC-u prošlog mjeseca.

PROČITAJTE: Gigi Hadid i Bradley Cooper na tajnom spoju! Što skrivaju od svijeta?

Što se tiče njegovog odnosa s manekenkom, viđeni se kako se druže na brojnim prigodama tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, uključujući nekoliko večera u NYC-u i posjet kazalištu, a izvor je rekao za Page Six da je njihova veza na steroidima.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Vrijeme će pokazati hoće li javno objaviti svoju navodnu romansu, ali možda će se uskoro pojaviti u još jednom oglasu za Guest in Residence.

druge vijesti