HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od ovogodišnjih dobitnica prestižne nagrade hrvatskog glumištaFabijan Šovagović. Glumica se svojim postignućem pohvalila na Instagramu.

“Nagrada Fabijan Šovagović posebno me dirnula! Priča ide ovako; Kao studenticu III god. Akademije 1996. god. , upravo Fabijan Šovagović i @kreso_dolencic odabrali su me za ulogu Janice u “Brezi”. Od tada je Dramsko kazalište Gavella moj drugi dom!
Hvala od srca žiriju @festivalglumca , hvala @gavellahr i @ludens_teatar što ste bezrezervno vjerovali u cijelu ekipu “Majke”!
Hvala mojim sjajnim kolegama na odličnoj suigri, s kojima dijelim ovu nagradu; jer bez vas @tenaloo @amar_bukvic @matija_gaspari nema “Majke” !
Hvala @vejzovic.enes što si inzistirao na beskompromisnoj hrabrosti glumačkog izričaja i interpretacije! Ponovo si, i iznova me izmislio!”, napisala je u opisu objave slavna glumica.

31. Festival glumca završio dodjelama

Dodjelom ovih nagrada završio je 31. Festival glumca. Najboljom predstavom proglašena je Zakon Zagore Gradskog kazališta mladih Split u režiji Ivana Lea Leme, koja je nagrađena nagradom Vanja Drach.

Nagradu “Fabijan Šovagović” dobila je Bojana Gregorić Vejzović za ulogu Majke u istoimenoj predstavi u režiji poznatog Enesa Vejzovića.

druge vijesti