HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bojana Gregorić Vejzović balerina je bila velik dio svojih mladih dana, a povodom svjetskog dana baleta objavila je predivnu retro snimku.

Povodom Svjetskog dana baleta, poznata hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica prisjetila se svojih dana u baletnim papučicama kojih se uvijek rado prisjeća.

Fanove na Instagramu razveselila je snimkom na kojoj možemo vidjeti Bojanu u mladim danima kako vješto izvodi baletne figure na treningu.

Bojana Gregorić vejzović balerina

Bojana Gregorić balerina – retro snimka puna je sjete

Na snimci koju je objavila slavna hrvatska pjevačica možemo vidjeti Bojanu Gregorić odjevenu u crni baletni bodi i baletnu suknju, s kosom elegantno skupljenom u pundžu.

Dok ona i njezine kolegice balerine uz puno koncentracije izvode zahtjevne pokrete na baletnom treningu, Bojana Gregorić Vejzović plijeni elegancijom i damskim držanjem, dostojnim prave baletne zvijezde.

Snimka je snimljena prije više od 30 godina

Jasno vidimo i točno kada je održan ovaj trening jer je snimka snimljena kamerom koja je bilježila i datum.

Video na kojem Bojana Gregorić Vejzović balerina osvaja gracioznošću snimljen je 22. 06. 1989. godine.

“Svjetski dan klasičnog baleta čestitam čarobnim ustrajnim umjetnicima, i prisjećam se adagia svojeg djetinjstva”, napisala je sjetno glumica uz objavu koja je oduševila njezine fanove.

Bojana Gregorić vejzović balerina