HELLO
Domagoj Kukec

Blake Lively, glumica poznata po ulozi u seriji “Gossip Girl”, viđena je kako namješta svoju grandioznu zelenu Versace haljinu na modnoj izložbi u Londonu. Haljinu je nosila na Met Gali 2022.

Poznata glumica Blake Lively šokirala posjetitelje izložbe

35-godišnja supruga Ryana Reynoldsa prešla je preko konopca koji se koristi kako bi posjetitelji održavali udaljenost, a željela je popraviti dio haljine koji nije izgledao onako kako je ona zamislila.

Blake Lively šokirala

Još jedna žena prešla je preko konopca kako bi pomogla Blake Lively.

Haljina je izložena na izložbi “Crown To Couture” unutar Kensingtonske palače u Londonu, koja će biti otvorena do listopada.

Blake Lively šokirala

Blake Lively podijelila je ovaj zanimljiv trenutak na svojoj Instagram priči i napisala: “Ono kada si klaun koji preko konopca u muzeju popravlja izložbu.”

Po horoskopu je Blake Lively djevica, a jedna od osobina djevica je urednost. “Sretna buduća sezona djevice”, dodala je.

Blake Lively se spustila na koljena kako bi uredila donji dio haljine koja je oduševila svijet prije godinu dana. Polagano je slagala materijal kako bi sve izgledalo savršeno.

Njezina mašna je bila raspuštena kako bi se postigao novi izgled i otkrila nova dimenzija haljine, a asistentica joj je također skinula rukavice kako bi otkrila drugi par rukavica.

Blake Lively šokirala

Ovaj trik na crvenom tepihu je bio inspirativan.

Haljina je također bila posveta arhitekturi New Yorka jer je uzorak bio inspiriran neboderima Manhattana.

Tema Met Gale bila je Amerika: Antologija mode.

Blake Lively šokirala, haljinu je nosila na Met Gali 2022.

U novom videu, glumica Blake Lively bila je odjevena u plave traperice, sivu majicu i sivu jaknu od samta, uz bijele tenisice. Njezina plava kosa bila je podignuta, a imala je svjetliji make-up.

Pored njezine Versace haljine bilo je i suprugovih smokinga, ali na njih nije obraćala pažnju.

Blake Lively haljina s met gale u britanskom muzeju

Kamera je također prikazala natpise koji opisuju haljinu i smoking.

Izložena je i Met Gala kruna Blake Lively i naušnice Lorraine Schwartz i Ofire Sandberg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

“Još uvijek se osjećam kao dijete koje se igra oblačenja svaki put kad obučem haljinu i posuđeni nakit”, napisala je Blake Lively dok je pozirala s dizajnerima dragog kamenja.

Blake Lively je bila u Londonu sa suprugom Ryanom Reynoldsom dok on snima film Deadpool 3, ali štrajk glumaca i scenarista je sve stavio na čekanje.

Zajedno imaju kćeri James, Inez i Betty. Također imaju i novorođenče, ali još nisu objavili ime djeteta.

Izložba “Crown To Couture” prikazuje i mnoge druge haljine poznatih zvijezda – haljine Kendall Jenner, Beyoncé, Katy Perry i Lady Gage.