HELLO
Domagoj Kukec

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline, želi da slavna pjevačica isplati veliku svotu novca s obzirom na to da njihova djeca sada žive s njim cijelo vrijeme. Bivši plesač u razmatranju je odlaska na sud kako bi zatražio povećanje mjesečne alimentacije od 40 000 dolara koju prima od pop zvijezde, izvijestio je TMZ. Medij je napomenuo da se iznos Kevin koji Federline trenutno prima temelji na pretpostavci da svaki roditelj provodi 50 posto vremena s djecom.

bivši suprug Britney Spears

Bivši suprug Britney Spears želi još novca

Međutim, Sean Preston (17) i Jayden James (16), već nekoliko godina žive isključivo s ocem, a čak su se preselili s njim na Havaje prošlog mjeseca. Važno je napomenuti da će stariji sin bivšeg para uskoro napuniti 18 godina, čime će se obvezni iznos alimentacije Britney Spears prepoloviti.

bivši suprug Britney Spears

Izvori su rekli TMZ-u da će alimentacija za Jaydena Jamesa ostati nepromijenjena sve dok ne završi srednju školu u lipnju 2025. godine. Odvjetnik Kevina Federlinea, Mark Vincent Kaplan, ranije je rekao da su tinejdžeri komunicirali s majkom u srpnju.

Bivši suprug Britney Spears odgaja njihove sinove

Pozitivna vijest dolazi nakon izvještaja da su Preston i Jayden prekinuli svaku komunikaciju s majkom, Britney Spears, prošle godine.

bivši suprug Britney Spears

Britney Spears i Sam AsghariFOTO: PROFIMEDIA

Epizoda “TMZ Investigates” pod nazivom “Britney Spears: The Price of Freedom”, koja je emitirana u svibnju, tvrdila je da su “do kraja ljeta 2022., napetosti bile toliko visoke da dečki nisu odgovarali na majčine poruke.” Bivši suprug Britney Spears, s druge strane, javno je tvrdio da su Preston i Jayden “sami donijeli odluku” da ne vide majku i ne prisustvuju njezinom vjenčanju sa sada već bivšim suprugom Samom Asgharijem”.