HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivši muž Britney Spears, Adnan Ghalib otkrio je da je pop princeza očajnički željela nositi njegovo dijete – pogotovo ako je bila djevojčica.

Odmah nakon bombastičnih otkrića Spearsinih novih memoara “The Woman in Me”, Ghalib (51) je tvrdio da je njegova nekadašnja djevojka bila nepokolebljiva u želji da ima još djece.

Fotograf i pjevačica pjesme “Toxic”, 41, hodali su 2008. godine – samo nekoliko mjeseci prije nego što je Spears završila pod kontroverznim nadzorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Bivši dečko Britney Spears odlučio je progovoriti

Ghalib je za The Sun otkrio da je Spears željela imati djevojčicu s njim, kako bi se iskupila za narušenu vezu koju je imala s mamom Lynne.

“Sviđala joj se ideja da će kćer odgajati na način na koji je sanjala, u normalnom okruženju u predgrađu”, objasnio je.

Savjetnica za sigurnost primijetila je da, iako je već imala sinove Seana Prestona, 18, i Jaydena Jamesa, 17, s bivšim Kevinom Federlineom, još uvijek je željela djevojčicu koja bi zaokružila njezinu obitelj.

Ghalib je nastavio: “Zasnovati novu obitelj i imati dijete sa mnom bilo bi drugačije nego imati dva sina. Nije se radilo o tome da je zanemarivala te dečke.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

“Više je to bio slučaj da je mislila da ćemo, ako budemo imali dijete, biti normalna obitelj”, rekao je. “Željela je biti daleko od vanjskog entiteta ili sila za koje je smatrala da kontroliraju njezin život.”

Zvijezda filma “Crossroads” i rođeni Britanac otišli su na odmor u Meksiko početkom 2008. kada je vjerovala da je trudna i bila je “presretna” zbog toga.

Napravila je test za trudnoću, a kada se pokazao negativnim, “srce joj se steglo”.

“Znam da želi još djece i očajnički želi pronaći pravu osobu s kojom bi se skrasila”, rekao je za novinsku kuću.

Veza paparazza sa Spears prekinuta je kad je sredinom 2008. njen otac dobio skrbništvo nad njome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

U svojim memoarima koji su izašli prije nekoliko dana, ukratko se dotiče svoje veze s Ghalibom, no ne spominje ga po imenu.

Napisala je da je prije bio paparazzi fotograf, ali je zablistao jer je bio “vitez koji joj je  pomagao kada su drugi bili previše agresivni”.

PROČITAJTE: Novo šokantno otkriće: Roditelji Britney Spears dopuštali su joj da pije još u osnovnoj školi

Pjevačica hita “Pieces of Me” također je detaljno opisala da je 2000. imala pobačaj s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom i kako ju je ta odluka “progonila”.

“Jako sam voljela Justina. Uvijek sam mislila da ćemo jednog dana imati obitelj zajedno.” napisala je. “Ali Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi.”