HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Damir Kedžo svojim šarmom osvaja fanove. Slavni glazbenik ima divan glas, a osim toga i divan stas. Poznat je po izvanrednom glazbenom talentu i prepoznatljivom modnom stilu.

Svojim odjevnim kombinacijama očarava publiku, a na nedavnom događaju pojavio se u još jednom outfitu koji ostavlja bez daha. Nasmiješeni Kedžo ponovno je oborio s nogu.

Motorističke naočale, svijetle traperice, casual tenisice, te kraljica outfita – bijela košulja koja ostavlja bez daha… Damir zna kako privući pažnju.

Bijela košulja od lana savršen je izbor za vrućine

Lanena bijela košulja idealan je izbor za vruće dane, a super izgleda uz traperice, tenisice, odijelo, bilo što. Kedžin izbor pun je pogodak i velika inspiracija.

Uz besprijekoran outfit, pjevač je pokazao i odlične tetovaže koje krase njegovo tijelo.

bijela košulja

Lan je prirodni materijal koji je idealan za tople ljetne dane. Bijela košulja ovom multitalentiranom umjetniku dala je sofisticiran i elegantan izgled, a istovremeno je udobna i prozračna. Bez obzira na to je li na pozornici ili u opuštenom izdanju, Kedžo uvijek izgleda “tip top”.

Bijela boja košulja savršena je i zato što stvara kontrast s drugim odjevnim predmetima, na ovaj se način osoba može uspješno istaknuti u gomili.

Damir Kedžo prava je ikona stila, moderna i stilski osviještena osoba.

druge vijesti