HELLO
Domagoj Kukec

Barbara Kolar čistila je svoju obiteljsku kuću i pronašla je zanimljivu fotografiju.

Na fotografiji koju je objavila na svojem Instagramu, poznata hrvatska voditeljica izgleda znatno drugačije nego danas – ima kratku frizuru s plavim pramenovima. Barbari Kolar ova frizura zaista lijepo stoji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Na fotografiji možemo vidjeti i da je Barbara Kolar u društvu poznatog američkog glumca Armanda Assantea. Slavni glumac poznat je po hit filmovima “The Mambo Kings” s Antoniom Banderasom, “American Gangster” s Denzelom Washingtonom i “Striptease” s Demi Moore.

Barbara Kolar i Armand Assante na zajedničkoj fotografiji

„U čišćenju obiteljske kuće čovjek svašta nađe, recimo stare fotografije. Ova je s kraja 90-ih – znam po frizuri koju sam obožavala! Zgodan razgovor za tadašnji #obiteljskiradio sa šarmantnim Armandom Assanteom (tko zna bi li on uspio datirati fotku prema svojoj kosi)”, napisala je uz fotografiju voditeljica Barbara Kolar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Radijska voditeljica Ivana Mišerić usporedila je Barbaru Kolar s američkom glumicom.

„Meg Ryan štih”, napisala je Ivana Mišerić.

Brojni obožavatelji Barbare Kolar bili su oduševljeni fotografijom i njezinim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

“Ova kosa je sve”, “Super friz i pramenovi”, “Kakva lijepa uspomena”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Barbara Kolar slavna je hrvatska voditeljica, a poznata je kao voditeljica TV emisija “Ples sa zvijezdama” i “Zvijezde pjevaju”.

druge vijesti