HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dolazi uzbudljivo vrijeme za ljubitelje glazbe diljem Hrvatske jer se talentirani pjevač Baby Lasagna sprema za svoj nastup na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Ovaj mladi umjetnik ima velike ambicije i snove, te se bori da upravo njegova pjesma bude odabrana da predstavlja Hrvatsku na Eurovizijskom natjecanju.

Baby Lasagna zahvalio je obožavateljima na golemoj potpori koju je dobio od trenutka kada je objavljeno da će sudjelovati na Dori. Njegova jedinstvena glazbena vizija i energija privukli su pažnju mnogih, stvarajući žar među fanovima koji jedva čekaju vidjeti što će Baby Lasagna donijeti na pozornicu.

PROČITAJTE: Kompletna lista pjesama s Dore objavljena! Što mislite koja pjesma će ići u Švedsku?

Pjesma “Rim Tim Tagi Dim” već je privukla pažnju slušatelja svojim zaraznim ritmom. Sve oči su sada uprte u Baby Lasagnu, a njegova originalnost obećava jedinstveno iskustvo tijekom natjecanja.

Baby Lasagna Rim Tim Tagi Dim

Baby Lasagna poslao je osobnu zahvalu na Instagramu, zahvaljujući  svima koji su ga podržali. Inspiriran ovim ogromnim valom podrške, pjevač se sada baca u realizaciju svojeg nastupa. Rad na koreografiji, scenskom dizajnu i drugim aspektima njegove izvedbe postali su prioriteti kako bi se osiguralo nezaboravno iskustvo za sve gledatelje.

Baby Lasagna dominirat će pjesmom Rim Tim Tagi Dim

Svi znaju da je Eurovizija prilika za umjetnike da pokažu svoju kreativnost i talent širom Europe, a Baby Lasagna je odlučan u namjeri da ostavi neizbrisiv trag.

Hoće li “Rim Tim Tagi Dim” biti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na eurovizijskom natjecanju? Odgovor ćemo saznati uskoro, na Dorinom velikom natjecanju, na kojem će Baby Lasagna svojom glazbom i nastupom pokušati osvojiti srca publike.

Ocijenite pjesmu "Rim Tim Tagi Dim"

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

druge vijesti