HELLO
Domagoj Kukec

Ashley Olsen, zvijezda serije “Puna kuća”, i njezin suprug Louis Eisner dočekali su svog prvog sina, kojeg su nazvali Otto. Vijest o dolasku novog člana njihove obitelji razveselila je i njihove kolege sa seta “Pune kuće.”

Ashley Olsen

Ashley OlsenFOTO: PROFIMEDIA

Dave Coulier, koji je surađivao s Ashley Olsen i njezinom sestrom blizankinjom Mary Kate Olsen na setu, izrazio je svoje iznenađenje i rekao kako vrijeme brzo prolazi te kako gleda na njih kao na svoju djecu.

Ashley Olsen ima novu ulogu u životu – ulogu majke

“Kako vrijeme leti. Smatram ove ljude svojom djecom i kad vidim kako su svi odrasli…šokiram se”, rekao je Dave Coulier.

Ashley Olsen

sestre OlsenFOTO: PROFIMEDIA

Candace Cameron Bure, koja je također glumila u seriji, šalila se kako će Ashley biti odlična majka te da je već zaboravila kako je to s pelenama, s obzirom na to da su njezina djeca već odrasla.

Zbunjujuća fotka Ashley Olsen

Sestre Olsen započele su svoju glumačku karijeru kad su bile stare samo šest mjeseci. Ashley i Louis započeli su svoju vezu 2017. godine te su je okrunili brakom u privatnoj ceremoniji u prosincu 2022. godine.

PROČITAJTE: Matthew McConaughey je popustio sinu

Unatoč njihovoj veoma privatnoj vezi i nastojanju da je drže izvan medija, Louis Eisner je napravio iznimku objavivši sliku Ashley Olsen na Instagramu kako drži mačetu i piće, prije nego što su zajedno krenuli u šumu. Nije precizirao razlog zbog kojeg Ashley drži mačetu.