HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U moru voditelja koje Hrvatska radiotelevizija svakodnevno prezentira gledateljima cijele Hrvatske, istaknula se mlada Antonia Ćosić koju najčešće možete vidjeti u programu kulture iako je to osoba s energijom koja bi bez problema mogla voditi Ples sa zvijezdama ili na konkurentskoj televiziji Zvijezde pjevaju.

Mlada voditeljica je svoj put na zvjezdanom nebu društvenih mreža započela skromno, objavljivanjem zanimljivih videa s posla, a u samo godinu dana postala je jedna od najomiljenijih domaćih Tik Tokerica i zasigurno najjače lice društvenih mreža koje nacionalna televizija ima. Nadamo se da su toga i svjesni jer ako nisu, vjerujemo da netko drugi itekako prepoznaje njezin potencijal.

hello prvi rođendan

Antonia Ćosić ne samo da je osvojila društvene mreže svojim simpatičnim videima, nju su prepoznale razne institucije poput Europskog parlamenta te je bila među nekoliko “utjecajnika” iz Hrvatske koji su posjetili prijestolnicu EP te svojim dodatnim angažmanima utječu na mladu generaciju da izađe na izbore za Europski parlament koji će se održati 9. 6.

Eurosong prati cijeli svijet, a ove godine sve oči uprte su u Hrvatsku

Hrvatska je više od dvadeset pet godina čekala priliku kakvu ima ove godine. Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna osvojio je srca ne samo Hrvatske već i cijele Europe (da ne kažemo svijeta).

PROČITAJTE: Društvene mreže u transu – Baby Lasagna osvanuo u Lego stilu!

Na svim europskim i svjetskim kladionicama smo na prvom mjestu s ogromnom prednošću naspram drugih natjecatelja stoga ne čude informacije da se čak i Arena Zagreb već lagano priprema za mogućnost organizacije Eurosonga 2025. godine, događaja koji je Hrvatska itekako zaslužila. Još zamislite da Eurosong vodi najveća regionalna zvijezda Severina, pa gdje bi nam bio kraj!

Kad se već spominje Baby Lasagna, teško je još jednom ne ponoviti gaf HRT-a koji je takvog izvođača stavio u rezervu. Zasigurno situacija koja bi u bilo kojoj drugoj uređenoj zemlji rezultirala otkazom osobe koja je to odlučila, ali ne i u Hrvatskoj jer Hrvatska…

Antonia Ćosić dala je najbolji savjet kako gledati bespotrebno jeziv nastup Irske

U moru nastupa ove godine koji su mnogima neobjašnjivi jer zbilja izgledaju kao namjerna provokacija bez pokrića (UK i Olly Alexander s gay saunom, potom Finska s pjesmom No Rules! i njihovo bespotrebno gologuzo trčkaranje po pozornici itd.,), gledateljima ostaje da se zapitaju je li Eurosong i dalje obiteljska zabava ili zabava za odrasle nakon 23 h?

Točka koja je zasigurno prelila čašu mnogim gledateljima bila je Irska. Predstavnica Irske koja ni sama nije sigurna što je, izvela je nastup koji je ljude ostavio bez teksta. Više nije riječ o tome je li netko liberalan ili nije, je li netko vjernik ili ne, je li ovo umjetnost ili ne. Jednostavno, riječ je o nastupu za koji mnogi nisu znali što reći te su se, gotovo filmski, samo križali s lijevom rukom i tri prsta.

Antonia Ćosić obožava Eurosong, ali…

Ovaj besmisleni performans prošao je u finale što je šokiralo mnoge, a već drugoga dana društvene mreže užarile su se od komentara o tom nastupu. Upravo jedan, po nama najbolji komentar koji puca u samu srž nastupa dala je simpatična Antonia Ćosić koja je objasnila da je prije-tijekom-nakon nastupa Irske potrebno je imati križ, svetu vodicu, češnjak i krunicu. Ukratko: nadati se najboljem.

druge vijesti