HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zgodnija i zadovoljnija no ikad, splitska glumica Ana Gruica rođendan je ove godine obilježila atraktivnom čestitkom kojom je sama sebi poželjela sve najbolje, a koju svakako vrijedi pogledati. Povodom svog 41. rođendana, poznata Splićanka odradila je snimanje u kino dvorani, a razgolitila se u zavodljivu crnu kombinaciju koja je otkrila da su se posvećenost zdravoj prehrani i fitnessu u slučaju lijepe glumice itekako isplatili.

Ana Gruica zavodljivu objavu popratila je hitom Lane Del Rey – “Young And Beautiful, koja savršeno opisuju atmosferu fotografije.

Splitska glumica Ana Gruica rođendan ove godine slavi uz zavodljivu čestitku kojom je sama sebi poželjela sve najbolje.

Ana Gruica rođendan slavi u znaku Vodenjaka

Jeste li znali da je baš poput Vedrana Ćorluke i pjevačice Albine, splitska glumica Ana Gruica još jedno poznato lice iz hrvatskog javnog života koje je rođeno u znaku Vodenjaka?

PROČITAJTE: Od torte do outfita – Albina rođendan proslavila u cool girl stilu

41. rođendan Ana Gruica proslavila je s mnogo stila, ali i senzualnosti, uz objavu na kojoj sjedi odjevena u crni komplet donjeg rublja i samostojeće čarape te puše u rođendansku svjećicu na kolačiću od čokolade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

“Ako smo već kornjače, zašto ne bi bile hot kornjače. E da, sretan mi 41”, napisala je Ana Gruica u objavi kojoj pritom promovira seksi čarape koje pomažu cirkulaciji.

Ana Gruica rođendan slavi uz ispunjene snova na privatnom i poslovnom planu

Ulazak u četrdesete itekako je uspješan za Anu Gruicu Uglešić čije nastupe na kazališnim daskama često hvale, a koja je pronašla i sretnu ljubavnu priču.

Bračni par Ana i Boran Uglešić poznat je po ljubavi prema elegantnom odijevanju i putovanjima, a pred oltar su stali 2018. godine, nakon dva tjedna zaruka i godine dana poznanstva. Prošle godine svoju su ljubav okrunili i crkvenim vjenčanjem.