HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovo ljeto itekako je zabavno za poznatog hrvatskog pjevača Sašu Lozara.

Nakon što je snimio šarmantan spot na Jadranu za pjesmu “Sanjaš”, u kojem se vozi na brodiću i slušatelje poziva na uživanje u romantičnom ljetu, Saša Lozar uskočio je na helikopter kako bi snimio još jedan spot, ovaj put za pjesmu “Opasno tvoj”.

“Malo adrenalina u životu dobro dođe! Redala su se prijevozna sredstva na snimanju spota za pjesmu Opasno tvoj”, napisao je poznati voditelj i pjevač uz snimke na kojima leti u helikopteru te fotografiju na kojoj sjedi u malom traktoru.

Saša Lozar sport na vodi

Saša Lozar sport na vodi

Nakon snimanja, Saša Lozar uživa uz omiljeni sport na vodi

Nakon brojnih uzbuđenja, Saša Lozar vratio se na more gdje se rekreira i opušta uz popularan sport na vodi SUP odnosno, veslanje na dasci.

“Osjećam se SUPer! ‘Lagano Na Vrijeme’ je u TOP10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. Hvala vam neopisivo. Krajem ljeta stiže nešto novo. Pripremite uši…neka se dogodi čudo”, napisao je Saša uz fotografiju kojoj je pokazao i da je u odličnoj formi.

Zabavna činjenica: SUP je najbrže rastući sport na vodi

Mnogi smatraju da je SUP popularnim učinio slavni surfer Laird Hamilton koji je 2004. godine viđen u Malibuu kako stoji na dasci i vesla, držeći američku zastavu, no ovaj sport je poznat već tisućljećima na Havajima, Peruu i u Africi. SUP se može prakticirati na skoro svim vodenim površinama – oceanima, morima, jezerima ili čak bazenima, a zabilježeno je kako je najbrže rastući sport na vodi kojim se svake godine bavi sve više ljudi.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, glazbe, filmova, putovanja i tehnologije čitajte na Hello! Croatia.

 

druge vijesti