HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pripremite se! Stigla je nova informacija o mogućnosti da Rihanna krene na veliku svjetsku turneju 2025. godine, nakon što je nagovijestila povratak glazbi poslije osam godina pauze od izlaska albuma ANTI iz 2016. godine.

Navodno će 36-godišnja pjevačica biti glavna zvijezda velikog festivala 2025., nakon što je njezin planirani povratak 2023. bio obustavljen jer je ostala trudna sa svojim drugim djetetom, Riot Rose, kojeg je dobila s partnerom A$AP Rockyjem. Dakle, hoće li Rihanna krenuti na svjetsku turneju 2025. i koji su najnoviji detalji? Evo svega što trebate znati o Rihanninom iščekivanom povratku glazbi i turnejama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Rihanna je favorit za glavnu izvođačicu na Glastonbury festivalu 2025. kao dio svog velikog povratka.

Navodno je trebala biti glavna zvijezda festivala još 2023., no tada je rodila svoje drugo dijete nekoliko mjeseci nakon festivala u lipnju. Festival su umjesto nje predvodili Arctic Monkeys, Guns n’ Roses i Elton John.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je također u pregovorima za veliku svjetsku turneju tijekom 2025. godine, za koju se tvrdi da ima potencijal biti jedan od najvećih povrataka svih vremena. Glazbeni insajder otkrio je da bi mogla izaći i nova glazba: “Povijesno gledano, albume izdaje u posljednjim mjesecima godine, ali zbog sporog tempa proizvodnje vinila, datum izlaska će vjerojatno biti kasniji nego što je planirala.”

“U svakom slučaju, 2025. bi trebala biti njezina godina s velikom turnejom koja se planira s Live Nationom, i Glastonbury je ponovno u igri.”

PROČITAJTE: Rihanna lansira novi brend – Fenty Hair. Fanovi se pitaju: A kad će nove pjesme?

Od izlaska albuma ANTI 2016., Rihanna je pokrenula svoje Fenty carstvo – uključujući popularni biznis sa šminkom i proizvodima za njegu kože, kao i novu liniju Fenty Hair.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za utorak, 17. rujna

U utorak, 17. rujna, očekuj izazove na svim frontovima, od profesionalnih nesuglasica do ljubavnih sukoba i financijskih problema. Pripremi se za dan prepun neočekivanih preokreta i testiranja tvoje sposobnosti prilagodbe i smirenosti.

Horoskop

17 rujna 2024