HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Posebno mjesto u Bellabeat portfelju zauzima Bellabeat Ivy, revolucionarni pametni nakit koji kombinira stil s naprednom tehnologijom praćenja zdravlja.

Bellabeat Ivy: Vaš osobni wellness asistent

Bellabeat Ivy nije samo modni dodatak; to je visokotehnološki uređaj dizajniran da prati vaše fizičko zdravlje, aktivnost i kvalitetu sna. Sa senzorima koji prate srčani ritam, razinu stresa, menstrualni ciklus i kvalitetu sna, Ivy korisnicima pruža personalizirane podatke i uvide koji im pomažu da bolje razumiju svoje tijelo i potrebe.

Bellabeat Ivy je posebno dizajniran za identifikaciju uzoraka povezanih sa stresom, omogućavajući korisnicima da prepoznaju aktivnosti ili situacije koje dovode do povećanja stresa. Kroz aplikaciju Coach, korisnici mogu pristupiti personaliziranim programima i savjetima za smanjenje stresa, uključujući vježbe disanja, meditaciju i savjete za poboljšanje sna, čime se aktivno radi na poboljšanju mentalnog zdravlja.

bellabeat

Praćenje zdravlja kao ključ prevladavanja stresa

Praćenje zdravlja igra ključnu ulogu u prevladavanju stresa, omogućavajući korisnicima da dobiju cjelovit uvid u svoje fizičko i emocionalno stanje. Bellabeat tehnologija omogućava detaljno praćenje parametara poput varijabilnosti srčanog ritma (VSR), što je pouzdan pokazatelj stresa i općeg emocionalnog stanja. Kroz analizu ovih podataka, korisnici mogu prepoznati uzroke stresa i poduzeti korake za njegovo smanjenje, kao što su prilagodba rutine spavanja, uvođenje redovite fizičke aktivnosti ili prakticiranje tehnika opuštanja.

bellabeat

Rad na daljinu s Bellabeatom

Bellabeat podržava koncept fleksibilnog rada na daljinu, pružajući tehnološka rješenja koja zaposlenicima omogućavaju da oblikuju svoje radno okruženje u skladu s vlastitim potrebama, čime se smanjuje stres povezan s tradicionalnim radnim mjestima.

bellabeat

 

Bellabeat Sleeping Booth: Revolucija u odmoru i mentalnom zdravlju

Prepoznajući ključnu ulogu kvalitetnog sna u očuvanju mentalnog zdravlja, Bellabeat uvodi “Sleeping Booth” – inovativna rješenja dizajnirana da zaposlenicima omogućuju kratke, ali kvalitetne odmore tijekom radnog dana. Ovi posebno osmišljeni prostori za odmor zajedno sa Bellabeat tehnologijom za praćenje sna, pružajući zaposlenicima ne samo prostor za oporavak već i vrijedne uvide o njihovim obrascima spavanja.

bellabeat

Širenje svijesti o mentalnom zdravlju kroz partnerstva

„Bellabeat je duboko predan promicanju važnosti mentalnog zdravlja i vjeruje u moć suradnje. Stoga, naša istraživanja i proizvodi nisu ograničeni samo na individualne korisnike, već ih aktivno nudimo i korporativnim partnerima. Kroz ove suradnje, cilj nam je proširiti doseg naših rješenja i omogućiti organizacijama da unaprijede dobrobit svojih zaposlenika, čineći radna mjesta zdravijim i produktivnijim okruženjima.“ objasnio nam je osnivač Sandro Mur.

Bellabeat kontinuirano radi na razvoju tehnologije koja služi kao most prema boljem mentalnom zdravlju i općem blagostanju. Proizvodi, poput Sleeping Booth-a, pokazuju predanost stvaranju inovativnih rješenja koja unapređuju živote korisnika. Posjetite Bellabeatovu web stranicu da saznate više o Bellabeat inicijativama i kako možemo pomoći vama ili vašoj organizaciji na putu prema boljem mentalnom zdravlju.

bellabeat klijent

druge vijesti