HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Selena Gomez veliki je obožavatelj svijeta kozmetike, što je pokazala i izbacivanjem vlastite beauty kolekcije Rare, koju kritičari i fanovi ne mogu dovoljno nahvaliti. Dok šminka s potpisom Rare Beauty danas zauzima veći dio njezine kozmetičke torbice sa šminkom, Selena je itekako izbirljiva kad je preparativna kozmetika u pitanju. Tajne ljepote Selene Gomez uključuju skupocjeni serum brenda La Mer, kojim skida šminku, kremu Water Cream slavnog brenda Tatcha te kremu s vitaminom C brenda Laneigne.

Ipak, otkriće njezine omiljene kreme za područje oko očiju posebno je oduševilo njezine fanove, ne samo zbog Selenine izjave da je taj proizvod “prava stvar” već i zbog pristupačne cijene.

Selena Gomez krema za područje oko očju hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote selene gomez

Tajne ljepote Selene Gomez: krema koja briše podočnjake

Selena Gomez obožava brend First Aid Beauty, a pogotovo njihovu kremu za područje oko očiju First Aid Beauty’s Eye Duty Triple Remedy.

PROČITAJTE: Od laka koji je nosila britanska kraljica do cvjetnog parfema – Sydney Sweeney obožava ove beauty proizvode

“Ono što je stvarno sjajno kod proizvoda First Aid Beauty’s Eye Duty Triple Remedy, ako imate podočnjake, je da je to baš prava stvar”, izjavila je Selena Gomez za Into the Gloss. “Stavit ću ga, otići na kavu i to će mi baš biti bomba”.

Selena Gomez krema za područje oko očju hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote selene gomez

Ova relativno pristupačna krema košta 38 dolara, a dobra je vijest što se može i naručiti na ASOS-u te je nedavno bila na sniženju.

Loša je vijest što je rasprodana, no vjeruje se da će ta popularna online trgovina uskoro obnoviti zalihe.

Kad su tajne ljepote Selene Gomez u pitanju tu je i micelarna vodica iz ljekarne

Selena Gomez ne štedi kad je kozmetika u pitanju no ipak joj je najvažnije da su proizvodi djelotvorni.

Njezina najdraža micelarna voda može se kupiti u ljekarnama, a riječ je o poznatom proizvodu Sensibio Cleansing Micellar Water brenda Bioderma.

Još jedna beauty novost – Selena je nedavno u sklopu svog kozmetičkog brenda izbacila i kremu za ruke pa se fanovi nadaju da će uslijediti i proizvodi za njegu kože lica.

Selena Gomez krema za područje oko očju hello magazine croatia hrvatska tajne ljepote selene gomez

 

druge vijesti