HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koje make up proizvode i boje birate kad niste sigurni kako biste se taj dan htjeli našminkati? Svaka žena ima svoju go-to make up rutinu, za koju smatra da joj te sezone (godine, desetljeća…) najbolje stoji i uz koju se baš uvijek osjeća samopouzdano. Make up look Franke Batelić mijenja se ovisno o prigodi, no lijepa pjevačica i osnivačica brenda Frankly Beauty otkrila je kako i ona ima one dane u kojima je neodlučna te da tada baš uvijek poseže za dva omiljena proizvoda koja joj daju savršenu boju usana.

Ovako izgleda omiljeni make up look Franke Batelić

Poput mnogih djevojaka i žena koje prate trendove, Franka Batelić ovih dana obožava šminku u smeđim i neutralnim nijansama, koje joj, zahvaljujući predivnom tenu, odlično pristaju.

PROČITAJTE: Ovo je omiljeni smeđi ruž Kim Kardashian uz koji postiže zanosan retro izgled

U nedavno objavljenom videu objavila je koja dva proizvoda za usne koristi bez puno razmišljanja te dodala da jedan potpisuje slavni kozmetički brend MAC, a drugi – ona sama.

Naime, go-to make up look Franke Batelić uključuje ruž u boji Dune Shimmer iz njezine kozmetičke linije Frankly Beauty, a nosi ga uz olovku za usne u boji Oak, brenda MAC.

I Nina Badrić obožava make up s potpisom Franke Batelić

Frankine obožavateljice u komentarima su nahvalile njezin izgled i omiljene proizvode, a javila se i Nina Badrić koja je otkrila da je veliki fan proizvoda Frankly Beauty.

“Navukla sam se na najjače, odlični su i već si radim zalihu za ljeto!”, napisala je slavna hrvatska pjevačica Nina Badrić kolegici s estrade čija ju je kozmetika osvojila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

druge vijesti