HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Višeslojni učinci mirisa na ljudsko tijelo nisu samo mitska priča koja se prenosi generacijama – daleko od toga.  Postoje znanstvena istraživanja koja dokazuju da je miris izuzetno povezan s našim pamćenjem i emocijama, intenzivnije od bilo kojeg našeg drugog osjetila.

Osim što obožavamo mirisati, parfemi nam omogućuju da se osjećamo bolje, samopouzdanije, a nekada i poželjnije. Vrijedi i obrnuto. Koliko vam se puta dogodilo da prođete ulicom i osjetite odličan parfem koji vas je instantno očarao, hipnotizirao ili uzbudio?

mugler

Mirisi koji izazivaju privlačnost

Postoji cijela znanost iza toga koji miris izaziva uzbuđenje kod muškaraca i žena. Miris može pojačati, otkriti, poboljšati, povećati i transformirati vaše raspoloženje, neovisno o tome volite li tradicionalne seksi note poput vanilije i mošusa, ili ste ljubitelji nekonvencionalnih mirisa poput onih drvenastih i tamjana.

Upravo se mošusni mirisi životinjskog podrijetla spominju kao afrodizijski, no to ne mora uvijek biti slučaj. Mnogi cvjetni elementi daju tu određenu dimenziju parfemu, poput grita, koji mu nudi zemljanu složenost. Mnogi smatraju da to ojačava receptore užitka kod ljudi.

Možete biti skeptični u pogledu erotske moći biljaka, bilja i hrane prirodnog podrijetla – svih sastojaka koji čine osnovu mirisa na tržištu danas. Ali ako uzmete u obzir činjenicu da želja počinje u mozgu, logično je da postoje određeni neurološki odgovori na olfaktorne podražaje.

Ove mirisne note stoljećima su poznate po svojim afrodizijačkim svojstvima, a sudeći po istraživanjima, reputacija je zaslužena.

mugler

Nekonvencionalan parfem koji budi hipersenzualnost

Modna kuća Mugler, predvođena kreativnim direktorom Caseyjem Cadwalladerom, poznata je po svojim nekonvencionalnim i avangardnim parfemima. Ove godine otišli su korak dalje i lansirali novo, animalno ruho ikoničnog Alien parfema, skoro dvadeset godina kasnije.

Alien Hypersense je, prema kritičarima, neobičnija, poželjnija mutacija izvanzemaljskog mirisa. Magnet koji privlači radikalne ljubitelje parfema diljem svijeta.

Alien Hypersense dovodi mirisnu esenciju Muglerovog neobičnog, očaravajućeg parfema, koji podsjeća na ametist.

Ovaj drvenasto-cvjetni miris, nastao u suradnji Muglera i Dominiquea Ropiona, majstora parfumera koji je osmislio originalnu parfemsku vodu iz 2005. godine, dokazuje Muglerovu beskrajnu maštu i stručnost bez premca. Poziv da osjetite nevjerojatno, s paletom iznimnih sastojaka utkanih u tri hiperosjetilna otkrića.

Živahne note zelene mandarine probudit će vaša osjetila, dok će note sočne kruške spojiti okus, boju, teksturu i zvuk.

Parfem je okupan i hiperženstvenim apsolutom arapskog jasmina, cvijeta karakterističnog za Alien parfeme, iznimne je kvalitete, dobiven od cvjetova ubranih s održivih Muglerovih polja u Indiji. Cvjetniji te manje zelen i voćan od klasičnog arapskog jasmina, fantastično se spaja s  drvenastim kašmeranom koji ovom parfemu daje oštrinu.

Uz njega se osjeti i privlačni dašak ambergrisa koji podsjeća na suncem okupanu kožu, a Alien Hypersense sadrži i drvenasto-jantarne note po kojem je slavan i koje pokreću mirisnu revoluciju. Ukratko – sve nijanse ženstvenosti utopljene u bočicu!

Osim revolucionarnog mirisa koji budi iskonski instinkt, ovaj parfem bazira se na održivosti.

Mugler uzgaja arapski jasmin već pet godina, s pozitivnim utjecajem na lokalnu zajednicu, osiguravajući plaću i zdravstveno osiguranje te obuku i zaštitu radnicima na polju.

Kako bi osigurali biološku raznolikost, polja su okružena ogradom od endemskih indijskih vrsta, koje predstavljaju i izvor hrane za ljude i domaće životinje.

No održivost ne staje samo na proizvodnji. Predivni flakon, jarku i grimiznonarančastu bočicu u kojoj se nalazi ovaj nektar i koja predstavlja pravi talisman, možete ponovno puniti bilo kada.

Parfem Mugler Alien Hypersense možete nabaviti ovdje, i uvjeriti se da je stigao ultimativno senzualan miris za kojim će se okretati baš svi.

mugler

druge vijesti