HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su manikure u pitanju, mogućnosti su zaista bezbrojne. Ove sezone u trendu su retro crvena, smeđa, tamnozelena i siva boja, a s trona još uvijek ne silaze neutralne, nude nijanse koje su žarile i palile ljetnim mjesecima.

Francuska manikura na kratkim noktima također je veliki hit no ako se spremate za nekoliko dobrih izlazaka nadolazećeg vikenda, predlažmo boju koja nikad nije u modi, a isto tako nikad iz mode ne izlazi. Manikura Katarine Baban podsjetila nas je na atraktivan lak o kojem ovih dana bruji TikTok.

Manikura Katarine Baban ujedno je chic i seksi

Poznata hrvatska glumica na svom je Instagram profilu objavila da kod nje lagano kreću pripreme za blagdansku sezonu i lude tulume, barem kad su outfiti, frizure i manikure u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Prije nekoliko dana pohvalila se glamurozno isfeniranom frizurom koja je pobrala same pohvale na njezinom Instagram profilu, a sada je u storyjima objavila fotografiju idealne kombinacije za nadolazeću party sezonu.

Na fotografiji Katarina Baban nosi crvenu čipkastu haljinu uz koju odlično pristaje ruž u istoj nijansi, zaglađena frizura i – crni lak za nokte.

manikura Katarine Baban

Manikura Katarine Baban cool je način da na brzinu upotpunite bilo koji svečani outfit, a ako je vjerovati TikToku, crna manikura podiže samopouzdanje.

Kakve veze imaju Tik Tok i manikura Katarine Baban?

Poznatom društvenom mrežom stalno kruže nove teorije, a dok su mnoge vezane uz manifestiranje savršenog života, najnovije predlažu da manikure koje biramo imaju značajan utjecaj na naš ljubavni život i odnos prema sebi.

PROČITAJTE: Nokti u stilu najlonki su neočekivana seksi manikura koja podiže ljestvicu

Teorija crvenog laka za nokte, koja kruži TikTokom, govori da muškarci ne mogu odoljeti ženama koje imaju nalakirane nokte tom bojom i to zbog toga što su njihove majke u devedesetima nosile crveni lak dok teorija vezana za crveni lak govori o samopouzdanju.

Vrijedi isprobati!

manikura Katarine Baban

 

druge vijesti