HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nude nijanse lakova za nokte veliki su trend u svijetu manikura – to već znamo. Vratila se i francuska manikura, a clean girl estetika diktira nepretenciozne, ali savršeno dotjerane nokte. To isto već znamo! Po čemu je onda manikura Dua Lipe, s kojom je osvanula na dodjeli ovogodišnjih nagrada Grammy posebna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Nakon fantastičnog nastupa lijepe britanske pjevačice, koja je privukla pažnju u srebrnoj haljini s potpisom Courrèges, o njezinom izgledu raspisali su se i beauty portali, što zbog make up looka, što zbog crvene boje kose od koje se Dua Lipa još ne odvaja, ali i zbog manikure koja je navodno odmah postala – trend.

Dua Lipa Grammy nokti hello magazine croatia manikura Dua Lipe glavna

Po čemu je manikura Dua Lipe posebna?

Dua Lipa na dodjeli Grammyja predstavila je savršenu neutralnu manikuru u kojoj se spajaju pročišćen izgled i glamur, u mliječno ružičastoj, prozirnoj nijansi.

Dua Lipa Grammy nokti hello magazine croatia manikura Dua Lipe glavna

Njezinim obožavateljicama u oko su upali oblik i duljina noktiju Dua Lipe što su proglasile nadolazećim trendom.

PROČITAJTE: Anti-trendovi manikura za zimu – Insajderi kažu da su ove dvije boje rezervirane za cool djevojke

Riječ je o dugačkim noktima u četvrtastom obliku uz koji odlično pristaju neutralne nijanse, ponovno moderna francuska manikura, ali i anti-trendovi poput tamnoplavih i sivih lakova za nokte.

Dua Lipa Grammy nokti hello magazine croatia manikura Dua Lipe glavna

Manikura Dua Lipe nastala je zahvaljujući manikerki Kim Kardashian

Mliječna manikura Dua Lipe s dugačkim četvrtastim noktima osmišljena je u kreativnoj radionici manikerke Kim Truong koja već godinama radi s klijentima sa celebrity A-liste.

Kim Truong zaslužna je za brojne manikure Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Jennifer Aniston i Katy Perry, a za MET galu osmislila je i look A$AP Rockyja, s naljepnicama za nokte.

druge vijesti