HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kozmetička kuća CHANEL izbacija je novu make up kolekciju koja očarava na prvi pogled. Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE, čije je zaštitno lice Lily Rose Depp, osvježavajuća je rapsodija boja i slavlja ljepote.

Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE nastavlja priču o ljepoti slavne Gabrielle Chanel

“Ako si tužna, dodaj još ruža za usne i i kreni u napad”. To je bez sumnje najljepši citat Gabrielle Chanel i nit vodilja kultne CHANEL kozmetike. Odvažnost, snaga i sloboda ženstvenosti u svim svojim nijansama, beskompromisna i nevjerojatno primamljiva odjednom.

PROČITAJTE: Luksuzni serum za područje oko očiju No1 DE CHANEL vraća kazaljke na satu unatrag

Odabrati CHANEL ruž za usne znači usuditi se ispričati svoju priču, prigrliti svoju ranjivost i osloboditi svoje želje. Jedan ruž može našminkati tisuću lica na tisuću različitih načina. Crveni otisak koji ostavlja za sobom odjednom postaje najljepši izraz onoga što jeste i moći kojom raspolažete. Čak i ako se ne vidi, to je podsjetnik koliko ste izvanredni.

CHANEL make up Hello Magazine croatia hrvatska ljeto 2024

Boje make upa u viziji kuće CHANEL govore o našoj osobnosti

U Kući CHANEL boja živi životom daleko od umjetnosti. Boja je ideja.

Crvena boja postaje dašak grandioznosti. Nosite crno kao stajalište. Sanjajte najspektakularnije snove u plavom. Konačno, svatko će moći uživati ​​u ovim nevjerojatnim alatima za samoizražavanje, otkrivajući sve aspekte svoje osobnosti kada i kako žele.

Ove sezone, Ammy Drammeh, globalna kreativna direktorica kozmetičke kuće CHANEL donosi solarnu, gotovo magičnu energiju u CHANEL šminku.

Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE ima ljupko zaštitno lice

Njezin nevjerojatni labirint boja make up kolekcije za ljeto 2024. vraća u modu šarenilo i igru nijansi koje donose još više uzbuđenja najzabavnijoj sezoni u godini.

Prikazujući JARDIN IMAGINAIRE različit od bilo kojeg drugog, svaka kreacija je avantura i poziv da se prepustite sanjarenju i uronite u san neke ljetne noći…

Kolekcija sadrži predivne lakove za nokte, debele olovke za oči koje se mogu nanositi i umjesto sjenila, 2u1 higlighter i rumenilo, highlighter stick i bronzer stick.

Zaštitno lice kolekcije je zanosna Lily Rose Depp.

CHANEL make up Hello Magazine croatia hrvatska ljeto 2024

druge vijesti