HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kako nanijeti puder na lice tako da stoji cijeli dan, izgleda prirodno, prekrije sve nesavršenosti i mrlje i još nam pritom podari izgled savršenog tena kojem “nije potrebna šminka”? Od pudera se traži zaista mnogo, a on je i jedan od najpopularnijih i najizazovnijih make up proizvoda uz koje dolaze brojne slatke muke, od izbora prave boje pa sve do načina nanošenja.

Tehnika nanošenja pudera važan je korak koji će presuditi kako će njegova tekstura izgledati na licu i koliko će nam pomoći ili odmoći, a još se uvijek raspravlja jesu li bolje to učiniti uz pomoć prstiju, četkice ili spužvice.

Celebrity vizažistica Tamah Krinsky ide korak dalje i predlaže – dvije četkice!

Kako nanijeti puder s dvije četkice i zablistati poput zvijezde?

Tamah Krinsky smatra da je prije šminkanja iznimno važno dobro pripremiti kožu hidratantnim proizvodima, a za samo nanošenje preporučuje korištenje četkica sa sintetičkim vlaknima te izbor dvije četke različitih veličina.

PROČITAJTE: Kako postiže takav sjaj na crvenom tepihu? Jennifer Lopez vjerna je pristupačnom puderu poznatog brenda

“Bez obzira na to koji puder nanosim na lice klijentice, uvijek koristim dva kista – jedan za nanošenje samog pudera i jedan za blendanje”, otkrila je.

“Volim koristiti kistove na njihovoj tanjoj strani kako bih mogla dobro napraviti sve detalje”.

Tamah dobro zna kako nanijeti puder, a za to koristi – kist za sjenilo!

“Za nanošenje pudera koristim mali plosnati sintetički kist za sjenilo”, otkrila je vizažistica poznatih za Who What Wear.

Sintetički kistovi ne zadržavaju toliko pigment i proizvode kao četke od prirodne dlake, smatra tražena stručnjakinja za make up.

Za blendanje, Krinsky prelazi na pahuljasti kist za konture sjenila srednje veličine. Iako njezin proces četkanja oduzima više vremena nego korištenje Beautyblendera, ona smatra da nudi veću preciznost uz besprijekoran rezultat.

Svakako ćemo isprobati!

druge vijesti