HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Smeđi ruževi veliki su hit već nekoliko godina, a brojne celebrity djevojke upravo su tu boju odabrale za svoj zaštitni znak kad je make up u pitanju. Ipak, čak i najatraktivnijim damama, koje na raspolaganju imaju svakodnevne usluge slavnih vizažista, smeđi ruž zna vizualno dodati godine te učiniti da im lice izgleda umorno i neprirodno. Kako Kaia Gerber ruž za usne u smeđoj boji uspijeva pretvoriti u nešto prirodno i nenapadno? Lijepa nasljednica slavne Cindy Crawford naučila je sve trikove iz svijeta supermodela.

Kaia Gerber ruž za usne

Kaia Gerber ruž za usne u smeđoj boji nosi na drugačiji način

Uvijek besprijekorno odjevena i našminkana, Kaia Gerber slika je i prilika svoje majke od koje je preuzela prepoznatljivi make up look supermodela i prilagodila ga 2024. godini.

PROČITAJTE: Ovo je omiljeni smeđi ruž Kim Kardashian uz koji postiže zanosan retro izgled

Ipak, čak i kad je jako našminkana, Kaia Gerber izgleda prirodno, a njezin make up look djeluje prozračno, čak i uz mat sjenilo i smeđi ruž na usnama.

Kako Kaia Gerber ruž za usne u smeđoj boji uspijeva pretvoriti u nešto tako sanjivo? Za razliku od brojnih drugih djevojaka, koje smeđi ruž nanose u više slojeva i obrubljuju debelom crtom olovke te biraju mat teksture, Kaia Gerber i ovaj put bira prirodni look.

Kaia Gerber ruž za usne

Njezina tajna leži u ruževima prozračnih, lagano svjetlucavih tekstura koje nanosi u jednom do dva sloja, bez pretjerivanja.

Koji ruž koristi sama Kaia?

Njezina vizažistica otkrila je i kako se omiljeni smeđi ruž Kaie Gerber može pronaći u drogerijama diljem svijeta, a riječ je o ruževima jednog poznatog pristupačnog brenda u nijansi 264 Coffee Shimmer.

Svakako ćemo ga potražiti!

druge vijesti