HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Smeđa olovka za usne trenutno je jedan od najtraženijih make up proizvoda, a u novom će je spotu nositi i poznata hrvatska pjevačica Domenica. Zanosna splitska pjevačica već neko vrijeme na svom Instagram profilu najavljuje izlazak nove pjesme i spota, objavama na kojima ju možemo vidjeti dotjeranu uz različite frizure, make up lookove i outfite.

U posljednjoj objavi nosi crni outfit sa zavodljivim prozirnim točkastim rukavicama, koje odlično pristaju uz zavodnički make up look s fokusom na usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Smeđa olovka za usne – kako je pravilno nanijeti?

Dok je u devedesetima bila iznimno popularna, a zatim čak i omražena, smeđa olovka za usne ponovno je u trendu, i to već nekoliko sezona.

PROČITAJTE: Ovo je omiljeni smeđi ruž Kim Kardashian uz koji postiže zanosan retro izgled

Donedavno je najpopularnija bila svjetlosmeđa boja cappuccina, kakvu obožavaju nositi Hailey Bieber i Jennifer Lopez, no sada je na scenu stigla i nešto tamnija nijansa.

Lijepa Domenica na najnovijim fotografijama izgleda očaravajuće uz spoj smeđe olovke i sjajila, a važno je napomenuti kako taj look treba pažljivo izvesti.

Kako je pravilno nanijeti?

Olovka za usne pravilno se nanosi od sredine gornje usne prema rubovima, a zatim iz kuta prema sredini donje usne i sve do idućeg kuta. Važno je da se luk na gornjoj strani usana pravilno i lijepo iscrta, ali da ne izgleda prenapadno.

Ako želite precrtati usne pazite da to napravite jako diskretno jer vam takvo obrubljivanje umjesto komplimenata može donijeti podsmjehe.

Zatim ispunite unutrašnji dio usana ružem ili sjajilom i uživajte u svom glamuroznom retro izdanju.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024