HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Miljenica Velike Britanije, voditeljica Holly Willoughby, poznata je po ženstvenom modnom izričaju i bujnoj plavoj kosi koja je njezin zaštitni znak.

Dok britanski gledatelji simpatičnu Holly na malim ekranima svakodnevno gledaju već godinama, u sklopu popularne jutarnje emisije “The Morning”, među mlađim generacijama diljem svijeta voditeljica doživljava novi val popularnosti.

Holly Willoughby

11-5-2020
Phillip & Holly talk to The Duchess of Cambridge about her new ‘Hold Still’ Project on TV show “This Morning”
Pictured: Holly Willoughby,Image: 518618452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Naime, isječci iz programa uživo, na kojima Holly i njezin kolega Phillip Schofield ne mogu doći sebi od smijeha tijekom vođenja, pravi su hit na TikToku i Instagramu.

Koja je tajna guste kose Holly Willoughby?

Odgovor na pitanje koje joj već godinama postavljaju njezine obožavateljice, Holly je dala na svom lifestyle portalu pod nazivom Wylde Moon.

Na prijedlog svog dugogodišnjeg frizera Cilera Peksaha, Holly je počela koristiti šampon za rast kose tvrtke Plantur 21, koji je, kako kaže, njezinoj kosi osigurao dodatan volumen.

Šampon s kofeinom

Šampon u atraktivnoj ružičastoj ambalaži obogaćen je cinkom, biotinom i magnezijem, a “ključan sastojak” je kofein koji potiče rast kose.

U ružičastoj liniji brenda Plantur 21 su i regenerator te booster za rasta koji obnavljaju zdravlje tjemena i potiču mikrocirkulaciju.

Šampon s kofeinom Plantur 21

Šampon Nutri-Caffeine Shampoo Plantur 21 može se kupiti i u Hrvatskoj, a s obzirom na odlične recenzije, cijena zaista nije previsoka.

Mi smo ga pronašli ovdje!

druge vijesti